banner1
banner2
banner3
  • Profil Perusahaan
  • jalur pangwangunan
  • Organisasi
  • Sertifikasi Kualitas
  • Kakuatan parusahaan
COMPANY PROFILE

PROFIL PERUSAHAAN

Dong Guan Weldo Precision Machining Co., Ltd mangrupikeun pabrik anu disertifikasi ISO 9001, didirikeun taun 2008. Situs produksi perenahna di kota industri-DongGuan anu terkenal di dunya. Kami ahli dina layanan mesin NC & CNC sareng jasa assemling pikeun bagian OEM sareng ODM. Jenisna kaasup péngkolan, panggilingan, grinding, stamping, bending, welding, die casting, pengeboran sareng ketikan. Langkung ti 6, 000 daérah produksi méter pasagi dimangpaatkeun kalayan épisiénsi kaluaran tinggi pikeun ngahasilkeun komponén anu mumpuni pikeun sababaraha jinis industri sapertos medi ...
tingali langkung
development path

jalur pangwangunan

Palanggan kami aya di Asia, Amérika Kalér sareng Éropa, kami komitmen pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun bagian mesin cnc presisi kualitas luhur sareng komponén pikeun konsumén di panjuru dunya. Produkna dianggo dina industri médis, industri semikonduktor, industri mesin sareng sajabina.
tingali langkung
Organization

Organisasi

Kami gaduh tim rékayasa propésional sareng téknisi anu berpengalaman, kalayan sadaya énergi sareng sumanget urang, pokuskeun kana nyayogikeun palanggan kalayan produk terampil sareng kualitas luhur janten pasangan anu paling dipercaya.
tingali langkung
Quality Certification

Sertifikasi Kualitas

Dongguan Weldo Precision Machining Co., Ltd. mangrupikeun pabrik anu disertifikasi ISO 9001.
tingali langkung
Company strength

Kakuatan parusahaan

Dasar produksi dina kecap terkenal industri kota-Dongguan. Perusahaan urang gaduh langkung ti 6.000 méter pasagi rohangan pabrik, ngahususkeun kana jasa mesin cnc presisi sareng jasa perakitan kanggo bagian OEM sareng ODM.
tingali langkung
Naha anjeun badé ngadugikeun patarosan anjeun ngeunaan kami?
Salah sahiji kursus urang tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun ieu!
Pencét pikeun manual

FAQ

Saha Kami?

Dong Guan Weldo Precision Machining Co., ltd, anu mangrupikeun produsén anu khusus kana bagian mesin kalayan manufaktur anu euyeub sareng pangalaman desain.

Kumaha ngagaleuh?

Western Union, Money, Gram, Escrow atanapi Paypal T / T, transfer bank. (50% salaku setoran saatos mastikeun pamayaran, sareng 50% salaku kasaimbangan sateuacan dikirim.

ProdukProduk pujian populér

langkung >>
advantagecenter

WartaProduk pujian populér

langkung >>
news_img

Asesoris mesin topéng éléktromagnétik kopling pe ...

Karakteristik kinerja sareng prinsip kerja tina kopling éléktromagnétik tina aksés ...

tingali langkung
banner2-(4)

Fitur sareng Prospek Bagian Mesin Precision Proce ...

Industri mesin presisi sok janten padamel-padamelan, modal-intensif, sareng techno ...

tingali langkung
news

Naon bagian anu cocog pikeun mesin presisi

Kami terang yén mesin presisi ngagaduhan syarat anu tinggi pikeun presisi, mesin presisi ngagaduhan ...

tingali langkung

Asesoris mesin topéng éléktromagnétik kopling pe ...

Karakteristik kinerja sareng prinsip kerja kopling éléktromagnétik tina asesoris mesin topéng. Clu éléktromagnétik ...

Fitur sareng Prospek Bagian Mesin Precision Proce ...

Industri mesin presisi parantos kantos janten industri padamelan, padam modal, sareng téknologi-intensif. Industri ngagaduhan t ...

Naon bagian anu cocog pikeun mesin presisi

Kami terang yén mesin presisi ngagaduhan syarat tinggi pikeun presisi, mesin presisi ngagaduhan kaku anu saé, presisi manufaktur anu tinggi, sareng accu ...

Saatos DijualPelayanan purna jual kelas munggaran

  • Kualitas

    Kami parantos janten pemasok manufaktur anu dipercaya dina bidang ieu langkung ti 12 taun, kami parantos ngawangun reputasi anu teu sampurna dina kualitas, layanan palanggan sareng ngamangpaatkeun peralatan -to-seni anu canggih

  • Jasa instalasi

    nyayogikeun jasa pamasangan pikeun set produk lengkep

  • Palayanan

    Kami gaduh tim rékayasa propésional sareng téknisi anu berpengalaman, kalayan sadaya énergi sareng sumanget urang, pokuskeun kana nyayogikeun palanggan kalayan produk terampil sareng kualitas luhur janten pasangan anu paling dipercaya.

Ngirim patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

panilitian