Tentang Kami

Tentang Kami

ab

Profil Perusahaan

Dongguan Weldo mesin presisi Co., Ltd. mangrupikeun pabrik anu disahkeun ku ISO 9001, didirikeun taun 2008. Kusabab didirikeunana, éta parantos 13 taun, kami parantos nuturkeun kapercayaan perusahaan ti mimiti didirikeun, téknologi luhung, pelanggan mimitina.

Kami mangrupikeun pemasok manufaktur anu dipercaya dina bidang ieu. Kami parantos ngadegkeun reputasi anu teu sampurna dina pamariksaan kualitas, palayanan pelanggan, pangropéa saatos penjualan sareng panggunaan, sareng alat-alat anu paling canggih, anu parantos nempatkeun dasar anu padet pikeun kecap-kecap lisan para nasabah.

Basis produksi perenahna di Dongguan, kota industri terkenal di dunya. Dongguan mangrupikeun salah sahiji pangkalan manufaktur panggedéna di dunya kalayan kakuatan manufaktur anu kuat sareng sistem industri anu lengkep. Parusahaan urang gaduh langkung ti 6000 méter pasagi tutuwuhan, ngahususkeun dina jasa mesin CNC presisi sareng OEM, jasa perakitan bagian ODM.

Parabot pengolahan kalebet puluhan pusat mesin mesin presisi tinggi, mesin bubut CNC, mesin bubut, mesin panggilingan, mesin grinding, motong kawat, sareng sajabana, sareng ogé ngimpor alat uji presisi tinggi sapertos CMM, altimeter sareng proyektor.

Pelanggan kami aya di Asia, Amérika Kalér sareng Éropa. Kami komitmen pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun bagian mesin mesin presisi kualitas luhur pikeun konsumén di panjuru dunya. Produk seueur dianggo dina médis, semikonduktor, mesin sareng industri sanés.

Kami gaduh tim bakat terkemuka anu ngawasa pengetahuan profesional ngeunaan mesin presisi sareng instrumen, sareng mingpin tanaga téknis pikeun menguasai keterampilan aplikasi, sareng ngatur perusahaan sacara ilmiah, anu dina pamekaran anu saé.

Kami gaduh tim rékayasa propésional sareng tanaga téknis anu berpengalaman, kami teras-terasan naroskeun padamel téknis pikeun ngagaduhan artos anu luhur sareng ngagunakeun téknologi anu ketat sareng rumit pikeun ngahontal hasil anu langkung saé. Kalayan sadaya tanaga sareng sumanget urang, urang fokus kana nyayogikeun palanggan kalayan produk terampil sareng kualitas luhur, sareng janten pasangan anu paling dipercaya. Ningali ka konsultasi anjeun.

Kalayan sistem kualitas saé anu dipercaya, nangtung hébat sareng pangrojong konsumén anu sampurna, séri produk sareng solusi anu dihasilkeun ku organisasi kami diekspor ka sababaraha nagara sareng daérah taat kana prinsip bisnis anu saling nguntungkeun, kami parantos kéngingkeun reputasi anu hadé di kalangan palanggan kami kusabab jasa sampurna kami, produk kualitas sareng harga kalapa. Kami ngabagéakeun pelanggan ti bumi sareng luar negeri pikeun gawé bareng kami pikeun kasuksesan umum.
Kami arepkeun kami tiasa ngawangun kerjasama jangka panjang sareng sadaya pelanggan, sareng ngarepkeun kami tiasa ningkatkeun daya saing sareng ngahontal kaayaan win-win sasarengan palanggan. Kami tulus ngabagéakeun palanggan ti sakumna penjuru dunya pikeun ngahubungi kami pikeun naon waé anu anjeun pikahoyong! Ngabagéakeun sadayana palanggan boh di bumi boh di mancanagara pikeun nganjang ka pabrik urang. Kami arepkeun hubungan bisnis win-win sareng anjeun, sareng nyiptakeun énjing anu langkung saé.

Pabrik

jj (3)
jj (2)
jj (1)

Sertipikat

certification (2)
certification (1)

Ngirim patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

panilitian