Awak-of-Kombinasi-Majelis-Manifold-Integrasi-Jigs-Fixtures-Solution

Awak-of-Kombinasi-Majelis-Manifold-Integrasi-Jigs-Fixtures-Solution

Majelis mesin, rakitan perlengkapan

Saatos réngsé ngolah pikeun sadaya bagian mesin cnc, upami diperyogikeun, urang tiasa nyayogikeun jasa perakitan kanggo mesin, perlengkapan, komponén pendukung, jst dumasar kana gambar rakitan anu disayogikeun ku konsumén. Bantosan konsumén pikeun ngahémat waktos, ngahémat tenaga kerja, sareng ngahémat hariwang.

Lengkah:

1: Ngolah bagian mesin cnc numutkeun gambar ngolah.

2: Bérés permukaan treament.

3: Numutkeun kana gambar gambar pikeun ngempelkeun bagian pikeun palanggan.


Detil

Tags

Kalayan téknologi terkemuka ogé salaku sumanget inovasi, gotong royong, manpaat sareng kamajuan, urang bakal ngawangun masa depan anu makmur babarengan sareng organisasi anu dipihormat pikeun Cina OEM Cina OEM Milling Turning Lathe Parts Precision Customized CNC Machining Part, Mangtaun-taun pangalaman gawé, kami parantos sadar pentingna nyayogikeun produk anu saé sareng pangsaéna sateuacan-penjualan sareng layanan purna jual.

Parusahaan urang Wasalam "harga lumrah, kualitas luhur, waktos produksi éfisién sareng jasa saatos-jualan alus" salaku prinsip urang. Kami arepkeun kerjasama sareng langkung seueur palanggan pikeun silih ngembangkeun sareng manpaat di masa hareup. Wilujeng ngahubungi kami.

Perusahaan urang saprak diadegkeun, biasana ngeunaan produk kualitas luhur salaku kahirupan perusahaan, terus naekeun téknologi manufaktur, naekeun produk unggulan sareng terus nguatkeun total administrasi perusahaan anu saé. Perusahaan tambihan, kapercayaan parantos dugi ka ditu. Teguh kami biasana di layanan anjeun kapan.

Kualitas Saé Bagian Cina Cina, Bagian Mesin, Perusahaan kami ngadukung sumanget "inovasi, harmoni, gawé tim sareng ngabagi, jalan satapak, kamajuan pragmatik". Pasihan kami kasempetan sareng urang bade ngabuktoskeun kamampuan urang. Kalayan bantosan anjeun, kami yakin yén kami tiasa nyiptakeun masa depan anu cerah sareng anjeun babarengan

Sarat:

Ngumpulkeun gambar anu disayogikeun ku konsumén kedah jelas dina bentuk PDF.

Q1: Dimana kuring tiasa kéngingkeun inpormasi produk & harga?
A1: Kirimkeun kami e-mail panilitian, kami bakal ngahubungan anjeun nalika nampi surat anjeun.
Q2: Sabaraha lami kuring tiasa nampi sampel?
A2: Gumantung kana barang-barang khusus anjeun, dina waktos 7 dinten diperyogikeun umumna.
Q3: Naon jinis inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun dikutip?
A3: Punten nyayogikeun gambar produk dina PDF, sareng bakal langkung saé anjeun tiasa provde dina LANGKAH atanapi IGS
Q4: naon istilah pamayaran?
A4: Kami nampi 50% salaku setoran pamayaran, nalika barang parantos réngsé, kami nyandak poto pikeun cek anjeun sareng anjeun teras mayar kasaimbangan. Kanggo jumlah sakedik, kami nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambihan kana tatanan. Pikeun jumlah ageung, T / T langkung dipikaresep
Q5: Kumaha cara ngirimkeun barangna?
A5: Kami nganteurkeun produk ku perusahaan kurir atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun
Q6. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?
A6: Kami pabrik langsung kalayan langkung ti 10 insinyur anu berpengalaman sareng langkung ti 40 karyawan ogé sakitar 2.000 méter pasagi aréa bengkel.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Perusahaan tiasa ngajaga parobihan pasar industri ieu, pembaruan produk gancang sareng hargana murah, ieu kerjasama kadua urang, éta saé.
    5 Stars Ku Karen ti Dubai - 2018.02.12 14:52
    Pangiriman tepat waktu, palaksanaan ketat tina ketentuan kontrak barang, kaayaan khusus kaayaan, tapi ogé aktip kerjasama, perusahaan anu dipercaya!
    5 Stars Ku Renata ti Indonésia - 2017.06.16 18:23
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali

    Ngirim patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

    panilitian