Bagian stainless steel Cnc / bagian stainless steel / suku cadang stainless steel

Bagian stainless steel Cnc / bagian stainless steel / suku cadang stainless steel

Jasa mesin bagian cnc mesin presisi custom cnc


Detil

Tags

Rincian Produk:

Ngaran Produk

Suku cadang stainless steel Cnc, suku cadang stainless steel

Bahan biasana diolah

Sus303, SUS304, SUS316, SUS316L, SUS430, SUS440, jsb.

Permukaan Rengse

Passivation, Polishing, Electrolytic polishing, Teflon, bubuk palapis,

Ngolah Precision

Cnc Machining, cnc nolih, gringding, drlling, W / C…

Diaméter maksimum tiasa diolah

Dina jero φ500mm

Syarat

Gambar atanapi pamrosésan sampel

Kasabaran minimum

+0,01mm

MOQ

MOQ = 1

Nagara Asal

Cina

Waktos prosés

7-15 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

Prosés Ngasilkeun:

1. Bahan

2: Programming

3: Mesin (pusat mesin CNC, bubut cnc, panggilingan, péngkolan, grinding, W / C, pangeboran, panyadapan…)

4: Pamariksaan

5: Surface Finishing

6: Inspecion

7: Gudang

8: Ngepak

9: pangiriman

Widang aplikasi

  • Bagian mobil
  • Komponén Pesawat
  • Parabot konstruksi
  • Pakakas mesin
  • Crankshafts

Kualitas

Inspeksi 100% sateuacan dikintunkeun pikeun sampel, inspeksi sampling salaku kabutuhan palanggan pikeun produksi masal.

Bungkusan & Pengiriman

Pakéan satandard kami: produk dibungkus ku gelembung, atanapi dina 1 sapotong / kantong PP, teras dina kotak kai atanapi karton parper.

Saatos Service

Upami anjeun parantos nampi bagian anu henteu minuhan sarat, punten tunjukkeun gambar-gambar na, saatos insinyur sareng departemen QC kami parios, kami bakal milih ngabantosan anjeun atanapi ngalereskeun dina waktos 10 ~ 15 dinten numutkeun jumlah anu ditolak.

Syarat pamayaran:

T / T, Western Union, Paypal, MoneyGram

Deposit 50%, sareng kasaimbangan mayar sateuacan pengiriman.

Naha Pilih urang?

1:Pabrik langsung, kalayan kualitas anu saé sareng harga anu wajar.
2: Kanggo ngolah: Kami gaduh pangalaman anu euyeub dina ngolah sababaraha jinis bagian mesin kalayan seueur jinis bahan.
Ngabagéakeun pisan bagian standar, standar, OEM, mesin khusus.
Bagian tiasa kalayan presisi tinggi, kasabaran tiasa ngahontal +0,005mm, permukaan Kasar tiasa dugi ka Ra0.8-3.2
3: Kanggo ngarakit: Kami gaduh departemén perakitan anu propésional, sabab pabrik kami ogé ngadamel peralatan, tiasa nyayogikeun jasa assembling sareng degugging pikeun anjeun.
4: Pikeun kualitas: Kami sareng standar ISO, sareng sistem produksi sareng manajemén PND, unggal bagian bakal diuji sareng parios sateuacan dikintun.
5: Kanggo MOQ: MOQ kami nyaéta 1 buah.
6: Kanggo waktos produksi: Waktos nuju gancang. Sampel: 5-7 dinten, produksi masal: 10-30 dinten numutkeun kuantitas.
7: Kanggo Logo: Logo khusus aya ku nyirian laser.
8: Pikeun jasa: Kami ngolah bagian numutkeun gambar sacara ketat, sareng nyayogikeun afterservice anu saé.

Urang tiasa ngolah sagala jinis bahan logam numutkeun kabutuhan pelanggan. Sareng, kami ogé nyayogikeun solusi sakaligus pikeun palanggan. Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun. Upami anjeun ngagaduhan bongbolongan anu saé, urang bakal janten ati-ati.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kami mangrupikeun perusahaan alit anu nembé ngamimitian, tapi kami narik perhatian pamimpin perusahaan sareng masihan kami seueur pitulung. Mudah-mudahan urang tiasa maju babarengan!
    5 Stars Ku Claire ti Ghana - 2017.08.15 12:36
    Kami ngaraos gampang kerjasama sareng perusahaan ieu, anu ngasuh pisan jawab, nuhun. Bakal aya kerjasama anu langkung jero
    5 Stars Ku Chris ti kazan - 2017.09.22 11:32
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Ngirim patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

    panilitian