Taros Kami

Taros Kami

Dongguan Weldo mesin presisi Co., Ltd.

Alamat

No.16, Dalong Road, Shigu Industrial Zone, Nancheng District, Dongguan City, Guangdong Propinsi, China  

Telepon

86-15816840091

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Ngirim patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

panilitian