Custom-ABSPOMPPPCAcrylic-Plastik-CNC-Mesin-Ngaktipkeun-Bagian

Custom-ABSPOMPPPCAcrylic-Plastik-CNC-Mesin-Ngaktipkeun-Bagian

Pabrik Cina ngadamel mesin suku cadang otomatis ku bahan plastik, sapertos POM, PVC, Telfon, Delrin, PEEK, nilon, ABS, PC, PP, PA6, PA66, sareng sajabina, nyayogikeun kualitas luhur, harga kalapa, sareng saé saatosna  palayanan.


Detil

Tags

Rincian Produk:

Ngaran Produk

Suku cadang Cnc POM, suku cadang POM

Bahan biasana diolah

POM, PVC, Telfon, Delrin, PEEK, Nylon, ABS, PC, PP, PA6, PA66, jsb /

Ngolah Precision

Cnc Machining, cnc turn, grinding, W / C, drlling ,, ngetok…

Ukuran maksimum tiasa diolah

1200 * 1300mm

Diaméter maksimum tiasa diolah

Dina jero φ500mm

Syarat

Gambar atanapi pamrosésan sampel

Kasabaran minimum

+0,005mm

MOQ

MOQ = 1

Nagara Asal

Cina

Waktos prosés

7-15 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

 

Prosés Ngasilkeun:
1. Bahan

2: Programming

3: Mesin (pusat mesin CNC, bubut cnc, panggilingan, péngkolan, grinding, W / C, pangeboran, panyadapan…)

4: Pamariksaan

5: Surface Finishing

6: Inspecion

7: Gudang

8: Ngepak

9: pangiriman

 

Widang aplikasi

l Mesin otomatis

l Industri médis

l Industri semikonduktor

l Pakakas mesin

l Industri penerbangan

l Industri éléktronika

 

Kualitas

Inspeksi 100% sateuacan dikintunkeun pikeun sampel, inspeksi sampling salaku kabutuhan palanggan pikeun produksi masal.

 

Bungkusan & Pengiriman

Pakét standar kami: produk dibungkus ku gelembung, atanapi dina 1 lembar / kantong PP, teras dina kotak kai atanapi karton kertas.

Saatos Service

Upami anjeun parantos nampi bagian anu henteu minuhan sarat, punten tunjukkeun gambar-gambar na, saatos insinyur sareng departemen QC kami parios, kami bakal milih ngabantosan anjeun atanapi ngalereskeun dina waktos 10 ~ 15 dinten numutkeun jumlah anu ditolak.

Syarat pamayaran:

T / T, Western Union, Paypal, MoneyGram

Deposit 50%, sareng kasaimbangan mayar sateuacan pengiriman.

Kami teraskeun sareng prinsip "kualitas awal, palayanan pisan munggaran, paningkatan sareng inovasi anu tetep pikeun minuhan palanggan" kanggo administrasi sareng "nol cacat, nol keluhan" salaku tujuan kualitas. Pikeun ngabantosan bantosan kami, kami masihan barang bari nganggo kualitas luhur anu hebat dina harga anu wajar pikeun Harga Terendah pikeun China ISO Aluminium Radiator CNC Turning for Aircraft, Kumaha upami ngamimitian perusahaan anu saé sareng perusahaan kami? Kami siap, mumpuni sareng minuhan kareueus. Hayu urang mimitian organisasi anyar kami ku gelombang anyar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk sareng jasa saé pisan, pamimpin urang pisan wareg ku pengadaan ieu, langkung saé tibatan anu diarepkeun,
    5 Stars Ku lucia ti Bélgia - 2017.01.28 18:53
    Produk sareng jasa saé pisan, pamimpin urang pisan wareg ku pengadaan ieu, langkung saé tibatan anu diarepkeun,
    5 Stars Ku Quintina ti Inggris - 2017.05.02 11:33
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali

    Ngirim patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

    panilitian