Custom-Milling-Machine-Kuningan-Machining-CNC-Lathe-Precision-Machining-Turning-Bagéan

Custom-Milling-Machine-Kuningan-Machining-CNC-Lathe-Precision-Machining-Turning-Bagéan

CNC Ngabuburit

Produk OEM pemasok logam jasa mesin cnc murah
Layanan Mesin OEM Diy CNC, Béda Bagian Bagian Maker, CNC Metal Working


Detil

Tags

PRODUK BUTIRAN

Ngaran Produk

Bagian kuningan Cnc, bagian parunggu, bagian tambaga beureum

Bahan biasana diolah

Kuningan: C11000, C10200, C12000, C26000, C36000, jsb Kuningan tembus: QSn6, QSn4

Perunggu aluminium: QA19, QA110

Perunggu: QMn1.5, QMn5

Perunggu Beryllium: Qsi1, Qsi3

Tambaga beureum: TU1, TU2, T2, T3

Permukaan Rengse

Nikel tanaga listrik, Électroless hideung, Matt chrome plated, Blackened Teflon, bubuk palapis,

Ngolah Precision

Cnc Machining, cnc turn, grinding, W / C, drlling ,, ngetok…

Ukuran maksimum tiasa diolah

1200 * 1300mm

Diaméter maksimum tiasa diolah

Dina jero φ500mm

Syarat

Gambar atanapi pamrosésan sampel

Kasabaran minimum

+0,005mm

MOQ

MOQ = 1

Nagara Asal

Cina

Waktos prosés

7-15 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

 

CATETAN: Sadaya bagian henteu di stock, didamel khusus numutkeun gambar pelanggan atanapi conto!

PROSES PENGHASILAN KAMI:

1. Bahan

2: Programming

3: Mesin (pusat mesin CNC, bubut cnc, panggilingan, péngkolan, grinding, W / C, pangeboran, panyadapan…)

 4. Saatos pastikeun sadaya diménsi tiasa ngahontal anu dibutuhkeun ku pelanggan, urang bakal ngajantenkeun prosés pangobatan permukaan.
 5. Saatos réngsé perlakuan permukaan kami bakal nguji sadaya bagian ku padamel sahingga urang tiasa mastikeun bagian anu kami jual mangrupikeun 100% mumpuni.
 6. Saatos réngsé nguji kami bakal ngarangkep bagian ku Mesin Paket Vakum.
Kualitas

Inspeksi 100% sateuacan dikintunkeun pikeun sampel, inspeksi sampling salaku kabutuhan palanggan pikeun produksi masal.

Bungkusan & Pengiriman

Pakéan satandard kami: produk dibungkus ku gelembung, atanapi dina 1 sapotong / kantong PP, teras dina kotak kai atanapi karton parper.

Saatos Service

Upami anjeun parantos nampi bagian anu henteu minuhan sarat, punten tunjukkeun gambar-gambar na, saatos insinyur sareng departemen QC kami parios, kami bakal milih ngabantosan anjeun atanapi ngalereskeun dina waktos 10 ~ 15 dinten numutkeun jumlah anu ditolak.

Syarat pamayaran:

T / T, Western Union, Paypal, MoneyGram

Deposit 50%, sareng kasaimbangan mayar sateuacan pengiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Téknologi luhung, jasa saurna jual sampurna sareng éfisiénsi damel éfisién, kami pikir ieu mangrupikeun pilihan pangsaéna.
    5 Stars Ku Genevieve ti Étiopia - 2018.11.06 10:04
    Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premisna pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.
    5 Stars Ku Maxine ti Botswana - 2017.11.11 11:41
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Ngirim patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

    panilitian