Custom-Precision-CNC-Bagian-of-Mesin-Processing-kalayan-Bahan-of-Aluminium

Custom-Precision-CNC-Bagian-of-Mesin-Processing-kalayan-Bahan-of-Aluminium

Urang tiasa ngarancang sagala jinis bahan logam numutkeun kabutuhan pelanggan. Sareng, kami ogé nyayogikeun solusi sakaligus pikeun palanggan. Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun. Upami anjeun ngagaduhan bongbolongan anu saé, urang bakal janten ati-ati.


Detil

Tags

Ngaran Produk

Suku cadang stainless steel Cnc, suku cadang stainless steel

Bahan biasana diolah

Sus303, SUS304, SUS316, SUS316L, SUS430, SUS440, jsb.

Permukaan Rengse

Passivation, Polishing, Electrolytic polishing, Teflon, bubuk palapis,

Ngolah Precision

Cnc Machining, cnc turn, grinding, drlling, W / C…

Diaméter maksimum tiasa diolah

Dina jero φ500mm

Syarat

Gambar atanapi pamrosésan sampel

Kasabaran minimum

+0,01mm

MOQ

MOQ = 1

Nagara Asal

Cina

Waktos prosés

7-15 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

 

SYARAT PEMBAYARAN: T / T, Western Union,

CATETAN: Sadaya bagian henteu di stock, didamel khusus numutkeun gambar pelanggan atanapi sampel !.

Aplikasi

  • Bagian mobil
  • Komponén Pesawat
  • Parabot konstruksi
  • Pakakas mesin
  • Crankshafts

Perawatan permukaan:

Séng / nikel / Chrome plating

panas galvanis

ngalukis

bubuk palapis

Anodisasi Oksidasi, atanapi sareng warna: sapertos pérak, biru, beureum, jst.

ngagosok

polishing éléktrolit

tilelep tanpa nikel listrik

Kualitas

Inspeksi 100% sateuacan dikintunkeun pikeun sampel, inspeksi sampling salaku kabutuhan palanggan pikeun produksi masal.

 

Bungkusan & Pengiriman

Pakét standar kami: produk dibungkus ku gelembung, atanapi dina 1 lembar / kantong PP, teras dina kotak kai atanapi karton kertas.

Saatos Service

Upami anjeun parantos nampi bagian anu henteu minuhan sarat, punten tunjukkeun gambar-gambar na, saatos insinyur sareng departemen QC kami parios, kami bakal milih ngabantosan anjeun atanapi ngalereskeun dina waktos 10 ~ 15 dinten numutkeun jumlah anu ditolak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Alat-alat pabrik maju dina industri sareng produkna dikerjakeun saé, malih hargana murah pisan, nilaina artos!
    5 Stars Ku Lynn ti Nigeria - 2018.12.05 13:53
    Perusahaan ngagaduhan reputasi anu saé dina industri ieu, sareng akhirna éta milih yén milih aranjeunna mangrupikeun pilihan anu saé.
    5 Stars Ku Louise ti Barcelona - 2018.12.10 19:03
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Ngirim patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

    panilitian