Ngarobih-Precision-OEM-CNC-Stainless-Steel-Milling-Machining-Part

Ngarobih-Precision-OEM-CNC-Stainless-Steel-Milling-Machining-Part

SYARAT PEMBAYARAN: T / T, Western Union,

PAKET: dibungkus kana kotak kai atanapi numutkeun ka kabutuhan konsumén.

CATETAN: Sadaya bagian henteu di stock, didamel khusus numutkeun gambar pelanggan atanapi conto!
Upami anjeun ngagaduhan bagian anu badé dilakukeun, pls kirimkeun kami gambar / conto


Detil

Tags

Ngaran Produk

Bagian mesin Cnc

Permukaan Rengse

Numutkeun gambar anjeun

bahan:

Beusi sténless

SUS303, SUS304, SUS316, SUS316L, SUS430, SUS440, jsb

Ngolah Precision

Mesin

Bahan & Ukuran

ngaropea

Palayanan

Gambar atanapi pamrosésan sampel

Kasabaran

0,005-0.1mm

Merek

WD

MOQ

MOQ = 1

Nagara Asal

Cina

Waktos prosés

7-15 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

Daérah Industrial Terapan

a) Alat-alat Komunikasi
b) Alat-alat Médis
c) Asesoris kapal
d) Asesoris hardware éléktronik
e) Alat-alat mékanis
f) Bagian khusus anu sanés

 

Bungkusan & Pengiriman

Pakét standar kami: produk dibungkus ku gelembung, atanapi dina 1 lembar / kantong PP, teras dina kotak kai atanapi karton kertas.

 

Naha Pilih urang?

1:Pabrik langsung, kalayan kualitas anu saé sareng harga anu wajar.
2: Kanggo ngolah: Kami gaduh pangalaman anu euyeub dina ngolah sababaraha jinis bagian mesin kalayan seueur jinis bahan.
Kacida wilujeng sumping Non-standar, standar, OEM, bagian mesin khusus.
Bagian tiasa kalayan presisi tinggi, kasabaran tiasa ngahontal +0,005mm, permukaan Kasar tiasa dugi ka Ra0.8-3.2
3: Kanggo ngarakit: Kami gaduh departemén perakitan anu propésional, sabab pabrik kami ogé ngajantenkeun peralatan, tiasa nyayogikeun jasa assembling sareng debugging pikeun anjeun.
4: Pikeun kualitas: Kami sareng standar ISO, sareng sistem produksi sareng manajemén PND, unggal bagian bakal diuji sareng parios sateuacan dikintun.
5: Kanggo MOQ: MOQ kami nyaéta 1 buah.
6: Kanggo waktos produksi: Waktos nuju gancang. Sampel: 5-7 dinten, produksi masal: 10-30 dinten numutkeun kuantitas.
7: Kanggo Logo: Logo khusus aya ku nyirian laser.
8: Pikeun jasa: Kami ngolah bagian numutkeun gambar sacara ketat, sareng nyayogikeun saatos jasa.

Urang tiasa ngolah sagala jinis bahan logam numutkeun kabutuhan pelanggan. Sareng, kami ogé nyayogikeun solusi sakaligus pikeun palanggan. Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun. Upami anjeun ngagaduhan bongbolongan anu saé, urang bakal janten ati-ati.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kami parantos milarian pemasok anu propésional sareng tanggung jawab, sareng ayeuna kami mendakanana.
    5 Stars Ku Queena ti Maroko - 2018.09.21 11:01
    Pagawe pabrik ngagaduhan sumanget tim anu saé, janten kami nampi produk anu saé kualitas gancang, sajaba ti éta, hargana ogé pas, ieu mangrupikeun pabrik Cina anu saé sareng dipercaya.
    5 Stars Ku Evelyn ti Singapura - 2018.09.16 11:31
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Ngirim patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

    panilitian