Pangalaman

Pangalaman

Produkna dianggo dina industri médis, industri semikonduktor, industri mesin, industri penerbangan, industri éléktronik sareng sajabina.

Kami sareng pangalaman anu euyeub dina ngolah sababaraha bahan, sapertos AL6061 / 7075, SUS303, 304, ESD225 / 420, DERLIN, SI36H, SS440C, 17-4 ph, Keramik, Karbida, Plastik Téknik sapertos PEEK sareng sajabina.

Kami ngagaduhan pangirut R&D spesialis pribadi urang pikeun minuhan salah sahiji anu diperyogikeun, Kami ngarepkeun nampi panarosanana anjeun pas sareng ngarepkeun kasempetan kanggo damel babarengan sareng anjeun di masa hareup.

Pelanggan kami aya di Asia, Amérika Kalér sareng Éropa, kami komitmen pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun bagian mesin cnc presisi kualitas luhur sareng komponenana di panjuru dunya.

Ngirim patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

panilitian