FAQs

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Saha Kami?

Dong Guan Weldo Precision Machining Co., ltd, anu mangrupikeun produsén anu khusus kana bagian mesin kalayan manufaktur anu euyeub sareng pangalaman desain.

Kumaha ngagaleuh?

Western Union, Artos, Gram, Escrow atanapi Paypal

T / T, transfer bank. (50% salaku titipan saatos mastikeun pamayaran, sareng 50% salaku kasaimbangan sateuacan dikintun.

hh

Ngepak

4

Balanja

(1) Ku kurir, sapertos DHL, UPS, FEDEX jsb, Éta mangrupikeun panto ka panto, biasana 5-7 dinten dugi ka sumping;
(2) Ku hawa ka bandara, biasana 3-4 dinten dugi;
(3) Ngaliwatan laut ka palabuan laut, biasana 15-30 dinten dugi;
Biasana 3-15 dinten saprak resi pembayaran (dumasarkeun kana jumlah anu saéstuna).
No Tracking No. bakal dikirim ka anjeun saatos pangiriman, sareng anjeun bakal kéngingkeun unggal status pangiriman penting ku E-mail.
hh

Ngirim patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

panilitian