Precision tinggi mesin cnc mesin bagian aluminium bagian mesin logam

Precision tinggi mesin cnc mesin bagian aluminium bagian mesin logam

Aluminium mangrupikeun logam ringan, non-magnét, warna pérak anu tiasa dibentuk ampir dina sagala bentuk. Éta tiasa digulung kana piring anu kandel pikeun bak waja atanapi foil ipis pikeun bungkus. Éta ogé tiasa ditarik kana kawat sareng didamel kana kaléng.


Detil

Tags

Rincian Produk:

Ngaran Produk

Bagian aluminium Cnc, suku cadang aluminium

Bahan biasana diolah

Aluminium 6061Aluminium 6063Aluminium 6061-T6, Aluminium 6063-T5, Aluminium 7075, Aluminium 7075-T6, Aluminium 6083, Aluminium 2011,

Aluminium 2017, Aluminium 2024,

Aluminium 5083, jsb

Permukaan Rengse

Séng / nikel / Chrome plating, panas galvanis, lukisan,

palapis bubuk, Anodisasi Oksidasi, atanapi kalayan warna: sapertos pérak, biru, beureum, sareng sajabana. Plating, dilapis pérak, Emas dilapis, jsb polesan, polishing éléktrolit, karelep tanpa nikel listrik sareng sajabina.

Ngolah Precision

Cnc Machining, cnc nolih, gringding, pengeboran, W / C…

Ukuran maksimum tiasa diolah

1200 * 1300mm

Prosés Ngasilkeun:

1. Bahan

2: Programming

3: Mesin (pusat mesin CNC, bubut cnc, panggilingan, péngkolan, grinding, W / C, pangeboran, panyadapan…)

4: Pamariksaan

5: Surface Finishing

6: Inspecion

7: Gudang

8: Ngepak

9: pangiriman

Kualitas

Inspeksi 100% sateuacan dikintunkeun pikeun sampel, inspeksi sampling salaku kabutuhan palanggan pikeun produksi masal.

Bungkusan & Pengiriman

Pakét standar kami: produk dibungkus ku gelembung, atanapi dina 1 lembar / kantong PP, teras dina kotak kai atanapi kartun kertas. Sareng kaseueuran Barang Dikirim Ku International Airway Express, DHL, Shipping. Biasana ngabutuhkeun 7-10 dinten damel (panto ka panto panto). Urang ogé tiasa nyusun kiriman ngalangkungan jalan laut.

Saatos Service

Upami anjeun parantos nampi bagian anu henteu minuhan sarat, punten tunjukkeun gambar-gambar na, saatos insinyur sareng departemen QC kami parios, kami bakal milih ngabantosan anjeun atanapi ngalereskeun dina waktos 10 ~ 15 dinten numutkeun jumlah anu ditolak.

Syarat pamayaran:

Aya 5 Pilihan kanggo mayar Orde: Paypal, Western Union, T / T, Transfer Bank (Sapertos OCBC). Hade Milih Anu Paling Cocog Kanggo Anjeun Susunana.

Deposit 50%, sareng kasaimbangan mayar sateuacan pengiriman.

Naha Pilih urang?

1:Pabrik langsung, kalayan kualitas anu saé sareng harga anu wajar.
2: Kanggo ngolah: Kami gaduh pangalaman anu euyeub dina ngolah sababaraha jinis bagian mesin kalayan seueur jinis bahan.
Kacida wilujeng sumping Non-standar, standar, OEM, bagian mesin khusus.
Bagian tiasa kalayan presisi tinggi, kasabaran tiasa ngahontal +0,005mm, permukaan Kasar tiasa dugi ka Ra0.8-3.2
3: Kanggo ngarakit: Kami gaduh departemén perakitan anu propésional, sabab pabrik kami ogé ngadamel peralatan, tiasa nyayogikeun jasa assembling pikeun anjeun.

kami ogé nyayogikeun solusi mandeg pikeun palanggan. Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun. Upami anjeun ngagaduhan bongbolongan anu saé, urang bakal janten ati-ati. Sareng Kami moal nunjukkeun ka Jalma Anu sanés gambar gambar desain anjeun, Sareng Kami Tiasa Ngeureunkeun NDA.

Upami Anjeun Kabetot Pikeun Produk Kami, Punten Ngarasa Luncat ngahubungan Kami!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Sikep staf layanan palanggan pisan tulus sareng balesanna tepat waktos sareng detil pisan, ieu pisan ngabantosan kanggo urus kami, hatur nuhun.
    5 Stars Ku Honorio ti Hongkong - 2017.11.01 17:04
    Sikep staf layanan palanggan pisan tulus sareng balesanna tepat waktos sareng detil pisan, ieu pisan ngabantosan kanggo urus kami, hatur nuhun.
    5 Stars Ku Octavia ti Denmark - 2018.11.06 10:04
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Ngirim patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

    panilitian