Asesoris mesin topéng éléktromagnétik nyangkokkeun ciri kinerja sareng prinsip damelna

Asesoris mesin topéng éléktromagnétik kopling ciri kinerja sareng prinsip damelna

Karakteristik kinerja sareng prinsip kerja kopling éléktromagnétik tina asesoris mesin topéng. Kopling éléktromagnétik mangrupikeun aksésoris produksi anu penting tina mesin topéng. Kopling éléktromagnétik anu saé tiasa ningkatkeun épisiénsi damel mesin topéng sareng ngahémat tanaga perusahaan sareng biaya bahan. Upami anjeun hoyong milih kopling Éléktromagnétik anu saé, urang kedah ngartos karakteristik kinerja sareng prinsip kerja na.

Asesoris mesin topéng éléktromagnétik kopling ciri-cirina

Nalika arus dihurungkeun, kakuatan magnét dihasilkeun teras pelat "panangan" kalibet. Kopling dina kaayaan aktipitas. Nalika arus dipotong, coil henteu énergi sareng "armature "na kabuka, sareng kopling dina kaayaan anu teu diserenkeun.

1. rakitan gampang sareng perawatan: Éta kagolong kana bentuk statis tina coil médan magnét anu dilebetkeun kana bal, janten teu kedah nyandak inti tengah atanapi nganggo sikat karbon, sareng gampang dianggo.

2. Respon gancang-gancang: Kusabab éta mangrupakeun tipe garing, torsi dikirimkeun gancang, sareng tindakan anu merenah tiasa dihontal.

3, daya tahan anu kuat: dissipation panas anu saé, sareng panggunaan bahan anu maju, bahkan pikeun frékuénsi luhur sareng panggunaan énergi tinggi, éta awét pisan.

4, lampahna mémang: panggunaan sumber cai sapertos piring, sanaos aya geter anu kuat moal ngahasilkeun leueur, daya tahan anu saé.

Prinsip kerja tina kopling éléktromagnétik tina mesin topéng: bagian aktip sareng bagian anu disetir tina kopling éléktromagnétik nganggo gesekan antara permukaan kontak, atanapi nganggo cairan salaku médium transmisi (kopling hidrolik), atanapi nganggo transmisi magnét (kopling éléktromagnétik ) pikeun ngirimkeun Torsi ngamungkinkeun dua pikeun saheulaanan dipisahkeun tina saling, sareng tiasa sacara bertahap kalibet, sareng dua bagian diputer salaku silih tanggepan nalika transmisi.

Prinsip kerja tina kopling éléktromagnétik tina asesoris mesin topéng

Analisis prinsip operasi tina kopling éléktromagnétik tina asesoris mesin topéng: Tungtung batang spline tina poros nyetir dilengkepan pelat gesekan aktif, anu tiasa gerak sacara bébas dina arah aksial. Kusabab sambungan spline, éta bakal diputer sareng poros nyetir. Pelat gesekan anu disetir sareng piring gesekan nyetir silih tumpuk, sareng bagian konveksi ujung luarna nyangkut dina baju baju anu dibenerkeun ku gear anu disetir, janten pelat gesekan anu disetir tiasa nuturkeun gir anu disetir, sareng éta henteu tiasa muter nalika aci nyetir diputer. .

 jj

Nalika coil énergi, pelat gesekan katarik kana inti beusi, sareng armature ogé katarik, sareng unggal pelat gesekan diteken pageuh. Gumantung kana gesekan antara induk sareng lempeng gesekan anu disetir, pakakas anu disetir diputer sareng aci nyetir. Nalika coil dihurungkeun, coil spring dipasang di antara pelat gesekan jero sareng luar mulangkeun patuangan sareng pelat gesekan, sareng kopling kaleungitan pangaruh ngirimkeun torsi. Hiji tungtung coil input kakuatan DC ngalangkungan sikat sareng ring slip, sareng tungtung anu sanés tiasa di grounded.


Pos waktos: Mei-27-2020

Ngirim patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

panilitian