Fitur sareng Prospék Pangolahan Bagian Mesin Precision

Fitur sareng Prospék Pangolahan Bagian Mesin Precision

Industri mesin presisi parantos kantos janten industri padamelan, padam modal, sareng téknologi-intensif. Industri ngagaduhan ambang anu luhur. Komo upami perusahaan umum henteu ngahontal skala anu tangtu, éta bakal sesah ngahasilkeun kauntungan. Perusahaan ageung tiasa ngirangan biaya ngalangkungan pengadaan skala ageung sareng produksi, koordinasi bisnis, sareng ngawangun pasar penjualan régional anu ngaliput produk ti daérah anu béda sareng industri. Maka, industri mesin presisi gaduh ciri Hengqiang anu kawilang kuat. Di payun, industri ieu utamina bakal fokus kana integrasi, integrasi régional, integrasi ranté industri sareng integrasi stratégis.

Diantarana, integrasi régional mangrupikeun gabungan perusahaan pengolahan presisi di daérah anu sami, janten tiasa fokus kana panerapan kabijakan sareng kaunggulan manajemén, sareng ngahasilkeun pangaruh sinergi sareng kerjasama. Integrasi ranté industri mangrupikeun fungsi tunggal anu dihijikeun ku industri mesin, atanapi perusahaan manufaktur hilir tiasa dianggo sareng pamasok komponén konci pikeun méréskeun bottleneck teknis anu nyanghareup kana komponén anu rumit; integrasi strategis nyaéta bubuka mitra strategis sapertos mobil sareng militér pikeun Nangkep kabutuhan hilir langkung akurat, ngembangkeun produk anu ditargét, sareng ngirangan karugian anu teu perlu dina mangsa panilitian sareng pamekaran.

Prosedur ngolah bagian presisi gaduh syarat anu ketat pisan. Sakedik halimunan nalika ngolah bakal nyababkeun kasalahan padamelan ngalangkungan kisaran kasabaran, sareng diperyogikeun pikeun ngolah ulang atanapi ngumumkeun corétan kosong, anu ningkat pisan biaya produksi. Kusabab kitu, dinten ieu urang nyarioskeun perkawis persyaratan ngolah bagian presisi, anu tiasa ngabantosan urang ningkatkeun efisiensi produksi. Anu kahiji nyaéta syarat ukuran. Pastikeun pikeun leres-leres nuturkeun wujud sareng syarat kasabaran posisi gambar pikeun diolah. Sanaos komponén anu diolah sareng diproduksi ku perusahaan moal sami persis sareng dimensi gambar, diménsi saleresna aya dina kisaran kasabaran tina dimensi teoritis, anu sadayana produk mumpuni sareng tiasa dianggo bagian.

Kadua, dina hal alat, kasar sareng bérésna kedah dilakukeun nganggo pakakas anu béda-béda kinerja. Kusabab prosés kasarna motong bagian paling kosong, bahan damel bakal ngahasilkeun seueur setrés internal nalika tuang ageung sareng jero motong ageung. Dina waktos ieu, pagawean teu tiasa dilaksanakeun. Nalika workpiece réngsé dina kurun waktu anu ditangtoskeun, éta kedahna dianggo dina mesin anu langkung presisi supados workpiece tiasa ngahontal akurasi anu luhur.

Ngolah bagian presisi sering ngalibatkeun perlakuan permukaan sareng perlakuan panas. Perlakuan permukaan kedah ditempatkeun saatos mesin presisi. Sareng dina prosés mesin anu presisi, kandel lapisan ipis saatos perlakuan permukaan kedah diperhatoskeun. Perlakuan panas pikeun ningkatkeun kinerja motong tina logam, janten éta kedah dilakukeun sateuacan mesin. Di luhur mangrupikeun syarat anu kedah dituturkeun dina ngolah bagian anu presisi.


Pos waktos: Mei-27-2020

Ngirim patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

panilitian