Naon bagian anu cocog pikeun mesin presisi

Naon bagian anu cocog pikeun mesin presisi

Kami terang yén mesin presisi ngagaduhan syarat anu tinggi pikeun presisi, mesin presisi ngagaduhan kaku anu saé, presisi manufaktur anu luhur, sareng setting alat anu akurat, janten tiasa ngolah bagian kalayan syarat anu presisi tinggi. Janten naon bagian anu cocog pikeun mesin presisi? Ieu di handap diwanohkeun ku Xiaobian:

Mimiti, dibandingkeun sareng lathes biasa, lathes CNC gaduh fungsi motong speed garis konstan, henteu paduli nyanghareupan tungtung bubut atanapi diameter luar diaméter anu béda tiasa diolah dina kecepatan garis anu sami, nyaéta pikeun mastikeun nilai kasarna permukaan anu seragam sareng kawilang alit. Lathe biasa gaduh kecepatan konstan, sareng kecepatan motong beda-beda sareng diaméterna. Nalika bahan tina bahan padamelan sareng alatna, sangu bérésna sareng sudut pakakas angger, permukaan kasarna gumantung kana kagancangan motong sareng kecepatan pakan.

Nalika ngolah permukaan kalayan kasarna permukaan anu bénten-bénten, tingkat feed leutik dianggo pikeun permukaan kalayan kasarna alit, sareng tingkat pakan anu langkung luhur dianggo pikeun permukaan kalayan kasarna ageung, anu ngagaduhan variabilitas anu saé, anu sesah dihontal dina bubut biasa . Bagian kontur kompléks. Kurva pesawat naon waé tiasa didugikeun ku garis lempeng atanapi busur sirkular. Mesin presisi CNC ngagaduhan fungsi interpolasi sirkular, anu tiasa ngolah sababaraha bagian kontur kompléks. Pamakéan mesin cnc presisi ngabutuhkeun operator sacara ati-ati.

Mesin presisi cnc utamina kalebet péngkolan rupa, bosen rupa, panggilingan rupa, grinding rupa sareng prosés grinding:

(1) Ngabuburit rupa sareng bosen rupa: Kaseueuran paduan lampu anu presisi (alloy aluminium atanapi magnésium) bagian tina pesawat diolah ku metoda ieu. Alat inten kristal tunggal alami umumna dianggo, sareng radius busur ujung sabeulah kirang ti 0,1 mikron. Mesin dina lathe presisi tinggi tiasa ngahontal akurasi 1 micron sareng permukaan henteu rata sareng bédana jangkungna rata-rata kirang ti 0,2 mikron, sareng akurasi koordinat tiasa ngahontal ± 2 mikron.

(2) Panggilingan rupa: dipaké pikeun mesin aluminium atanapi bagian strukturna paduan beryllium kalayan bentuk kompléks. Ngandelkeun akurasi pituduh sareng spindle tina alat mesin pikeun kéngingkeun akurasi posisi silih luhur. Panggilingan gancang-gancang sareng tip inten anu ati-ati pikeun permukaan eunteung anu tepat.

(3) grinding Rupa: dipaké pikeun aci mesin atanapi bagian liang. Kaseueuran bagian ieu didamel tina waja anu atos atos atos luhur. Kaseueuran spindle mesin grinding presisi tinggi nganggo bantalan cairan tekanan hidrostatik atanapi dinamis pikeun mastikeun stabilitas tinggi. Salian pangaruh tina kaku tina spindle alat mesin sareng ranjang, akurasi akhir tina grinding ogé aya hubunganana sareng pamilihan sareng kasaimbangan roda grinding sareng akurasi mesin tina liang tengah bahan damel. Grinding Rupa tiasa ngahontal akurasi diménsi tina 1 micron sareng kaluar-of-roundness 0,5 micron.

(4) Grinding: Milih sareng ngolah bagian anu henteu teratur dina permukaan pikeun diolah nganggo prinsip silih taliti bagian anu cocog. Diaméter partikel kasar, motong kakuatan sareng motong panas tiasa persis dikontrol, janten éta metodeu mesin anu paling akurat dina téknologi mesin presisi. Bagian kawin hidrolik atanapi pneumatik bagian servo presisi tina pesawat sareng bagian bantalan motor gyro tekanan dinamis sadayana diolah ku cara ieu pikeun ngahontal akurasi 0,1 atanapi 0,01 mikron sareng henteu rata mikro 0,055 mikron.


Pos waktos: Mei-27-2020

Ngirim patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

panilitian