Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • Our company successfully developed mask machine

    Perusahaan urang hasil ngembangkeun mesin topéng

    Tanggal 4 Maret, mesin topéng hiji-ka-dua sacara mandiri dihasilkeun ku perusahaan urang sacara resmi dikembangkeun, sareng parantos ngahontal produksi massal. Mesin topéng bakal sayogi pikeun dijual di Cina sareng daérah luar negeri. Salaku tambahan, aya ogé sajumlah ageung bagian tempat pikeun mesin topéng, ...
    Maca deui

Ngirim patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

panilitian