OEM-Mesin-Asesoris-Precision-CNC-Turning-Milling-Machining-Aluminium-Part

OEM-Mesin-Asesoris-Precision-CNC-Turning-Milling-Machining-Aluminium-Part

 

Perhatosan: Perawatan permukaan aya: polesan, anodizing, plating (nikel, Chrome, seng), bubuk bubuk, jst.

 

SYARAT PEMBAYARAN: T / T, Western Union,

 

PAKET: dibungkus kana kotak kai atanapi numutkeun ka kabutuhan konsumén.

 

CATETAN: Sadaya bagian henteu di stock, didamel khusus numutkeun gambar pelanggan atanapi conto!

 

 

 


Detil

Tags

PRODUK BUTIRAN

Ngaran Produk

Bagian logam mesin Cnc

Permukaan Rengse

Numutkeun gambar anjeun

bahan:

Beusi atanapi numutkeun kabutuhan Anjeun

Ngolah Precision

Mesin

Bahan & Ukuran

ngaropea

Palayanan

Gambar atanapi pamrosésan sampel

Kasabaran

0,005-0.1mm

Merek

WD

MOQ

MOQ = 1

Nagara Asal

Cina

Waktos prosés

7-15 dinten damel saatos nampi setoran anjeun

Perhatosan: Perawatan permukaan aya: polesan, anodizing, plating (nikel, Chrome, seng), bubuk bubuk, jst.

SYARAT PEMBAYARAN: T / T, Western Union,

PAKET: dibungkus kana kotak kai atanapi numutkeun ka kabutuhan konsumén.

CATETAN: Sadaya bagian henteu di stock, didamel khusus numutkeun gambar pelanggan atanapi conto!
Widang aplikasi

l Mesin otomatis

l industri Médis

l industri Semikonduktor

l Perkakas mesin

l Industri penerbangan

l Industri éléktronika

Prosés Ngasilkeun:
1. Bahan

l 2: Programming

l 3: Mesin (pusat mesin CNC, bubut cnc, panggilingan, péngkolan, grinding, W / C, pangeboran, toél…)

l 4: Pamariksaan

l 5: Bérés permukaan

l 6: Inspecion

l 7: Gudang

l 8: Ngepak

l 9: Pangiriman

Syarat pamayaran:

Kami nampi 50% salaku titipan pamayaran, nalika barang réngsé, kami nyandak poto pikeun dipariksa anjeun sareng anjeun teras mayar saldo.

Pikeun jumlah sakedik, kami nampi Western Union Paypal ,. Komisi paypal bakal ditambihan kana paréntah. Pikeun jumlah ageung, T / T langkung dipikaresep

Kauntungan urang

1) Bantosan desain sareng dukungan rékayasa lengkep.
2) Profesional dina bagian OEM CNC.
3) Garis produksi lengkep pikeun péngkolan custom, panggilingan, pabrikan logam lambar mesin CNC, stamping sareng perawatan permukaan.
4) Alat-alat mesin canggih, perangkat lunak program CAD / CAM.
5) Kamampuan mesin prototipe.
6) Standar kontrol kualitas anu ketat sareng departemén inspeksi anu mumpuni.
7) Terus ningkatkeun sareng ngamajukeun peralatan urang pikeun tetep kalapa.

8) Kualitas alit ogé sayogi.

Upami Anjeun Kabetot Pikeun Produk Kami, Punten Ngarasa Luncat ngahubungan Kami!

Upami anjeun ngagaduhan bagian anu badé dilakukeun, pls kirimkeun kami gambar / conto


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Diréktur perusahaan ngagaduhan pangalaman manajemén anu beunghar pisan sareng sikep ketat, staf penjualan anu haneut sareng bageur, staf téknis anu profesional sareng tanggel waler, janten kami henteu hariwang ngeunaan produk, pabrik anu saé.
    5 Stars Ku Giselle ti Swiss - 2018.12.11 14:13
    Pabrikan ieu tiasa tetep ningkatkeun sareng nyampurnakeun produk sareng jasa, éta saluyu sareng aturan persaingan pasar, perusahaan anu kompetitif.
    5 Stars Ku Odelette ti Buenos Aires - 2017.09.26 12:12
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Ngirim patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun patarosan ngeunaan produk kami, punten tinggalkeun e-mail anjeun ka kami sareng ngahubungi kami dina 24 jam.

    panilitian