Tentang Kami

Tentang Kami

ab

Profil Perusahaan

Dongguan Weldo precision machining Co., Ltd. nyaéta produsén Certified ku ISO 9001, ngadeg di 2008. Kusabab ngadegna, geus 13 taun, urang geus adhering kana kapercayaan parusahaan ti mimiti ngadegna, téhnologi luhung, customer. kahiji.

Kami mangrupikeun supplier manufaktur anu dipercaya dina widang ieu.Kami parantos ngadegkeun reputasi anu sampurna dina pamariksaan kualitas, palayanan palanggan, pangropéa sareng pamakean saatos penjualan, sareng alat-alat anu paling canggih, anu parantos nempatkeun dasar anu kuat pikeun kecap-sungut palanggan kami.

Basis produksi aya di Dongguan, kota industri anu kasohor di dunya.Dongguan mangrupikeun salah sahiji pangkalan manufaktur panggedéna di dunya kalayan kakuatan manufaktur anu kuat sareng sistem industri anu lengkep.Pausahaan urang boga leuwih ti 6000 méter pasagi tutuwuhan, specializing di precision jasa machining CNC sarta OEM, ODM jasa bagian assembly.

Parabot ngolah ngawengku puluhan-precision tinggi puseur machining CNC, lathes CNC, lathes, mesin panggilingan, mesin grinding, motong kawat, jsb, sarta ogé geus diimpor parabot nguji-precision tinggi kayaning CMM, altimeter na projector.

konsumén urang aya di Asia, Amérika Kalér jeung Éropa.Kami komitmen pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun bagian-bagian mesin CNC precision kualitas luhur pikeun konsumén di sakumna dunya.Produk anu loba dipaké dina médis, semikonduktor, mesin jeung industri lianna.

Simkuring boga tim bakat ngarah anu ngawasaan pangaweruh profésional mesin precision sarta instrumen, sarta mingpin tanaga teknis ngawasaan kaahlian aplikasi, sarta ngatur perusahaan ilmiah, nu aya dina ngembangkeun sora.

Kami gaduh tim rékayasa profésional sareng tanaga téknis anu berpengalaman, kami parantos naroskeun ka pagawé téknis pikeun gaduh hartosna pamrosésan anu luhur sareng ngagunakeun téknologi anu ketat sareng kompleks pikeun ngahontal hasil anu langkung saé.Kalayan sadaya tanaga sareng sumanget, kami fokus dina nyayogikeun palanggan produk anu terampil sareng kualitas luhur, sareng janten pasangan anu paling dipercaya.Pilari maju ka rundingan Anjeun.

Kalawan sistem kualitas alus dipercaya, ngadeg hébat sarta rojongan konsumen sampurna, runtuyan produk na leyuran dihasilkeun ku organisasi urang diékspor ka rada sababaraha nagara jeung wewengkon Adhering kana prinsip bisnis kauntungan silih, kami geus meunang reputasi alus diantara konsumén urang sabab. jasa sampurna kami, produk kualitas sarta harga kalapa.Urang warmly ngabagéakeun konsumén ti imah jeung mancanagara pikeun cooperate kalawan kami for keur ayaan umum.
Kami ngarepkeun tiasa ngadamel kerjasama jangka panjang sareng sadaya para nasabah, sareng ngarepkeun kami tiasa ningkatkeun daya saing sareng ngahontal kaayaan win-win sareng para nasabah.Urang tulus ngabagéakeun para nasabah ti sakuliah dunya ngahubungan kami pikeun nanaon rék! Wilujeng sumping sadaya konsumén duanana di imah jeung di mancanagara nganjang ka pabrik urang.Kami ngarepkeun aya hubungan bisnis win-win sareng anjeun, sareng nyiptakeun énjing anu langkung saé.

Pabrik

jj (3)
jj (2)
jj (1)

Sertipikat

certification (2)
certification (1)

Ngirimkeun patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

panalungtikan