Awak Kombinasi Majelis Manifold Integrasi Jigs Fixtures Solusi

Awak Kombinasi Majelis Manifold Integrasi Jigs Fixtures Solusi

Majelis mesin, assembly fixture

Sanggeus réngsé ngolah pikeun sakabéh bagian machining cnc, upami diperlukeun, urang bisa nyadiakeun layanan assembly pikeun mesin, fixtures, ngarojong komponén, jsb dumasar kana gambar assembly disadiakeun ku konsumén.Ngabantosan para nasabah pikeun ngahémat waktos, ngahémat tenaga kerja, sareng ngahémat hariwang.

Lengkah:

1: Ngolah bagian machining cnc nurutkeun gambar processing.

2: Finish permukaan treament.

3: Numutkeun assembling gambar ka assembling bagian pikeun konsumén.


Rincian

Tag

Kalawan téhnologi ngarah urang ogé salaku sumanget inovasi urang, gotong royong, kauntungan sarta kamajuan, urang gé ngawangun hiji mangsa nu bakal datang makmur babarengan jeung organisasi esteemed pikeun Cina OEM Cina OEM panggilingan Ngaktipkeun Lathe Bagian Precision ngaropéa CNC Machining Bagian, Mangtaun-taun pangalaman gawé, kami geus sadar pentingna nyadiakeun produk kualitas alus sarta pangalusna saméméh-jualan jeung jasa saatos-jualan.

Pausahaan urang Wasalam "harga lumrah, kualitas luhur, waktu produksi efisien sarta layanan sanggeus-jualan alus" salaku tenet urang.Urang ngaharepkeun cooperate kalawan leuwih konsumén pikeun ngembangkeun silih tur kauntungan dina mangsa nu bakal datang.Wilujeng sumping ngahubungan kami.

Pausahaan urang ti saprak mimitina, biasana nganggap produk kualitas luhur salaku kahirupan perusahaan, terus-terusan naekeun téknologi manufaktur, ningkatkeun produk unggulan sareng terus-terusan nguatkeun administrasi total perusahaan.Perusahaan tambahan, kapercayaan nuju aya.Pausahaan kami biasana di layanan anjeun iraha waé.

Alus Quality Cina Bagian CNC, Bagian Mesin, parusahaan urang upholds sumanget "inovasi, harmoni, gawé tim jeung babagi, trails, kamajuan pragmatis".Pasihan kami kasempetan sareng kami bakal ngabuktikeun kamampuan urang.Kalayan bantosan anjeun, kami yakin yén kami tiasa nyiptakeun masa depan anu cerah sareng anjeun babarengan

sarat:

Assembling gambar disadiakeun ku konsumén kedah jelas dina formulir PDF.

Q1: Dimana abdi tiasa kéngingkeun inpormasi produk & harga?
A1: Kirimkeun kami e-mail patarosan, kami bakal ngahubungi anjeun nalika kami nampi surat anjeun.
Q2: Sabaraha lami abdi tiasa sampel?
A2: Gumantung kana item husus Anjeun, dina 7 poé diperlukeun umumna.
Q3: Naon rupa informasi nu peryogi pikeun cutatan?
A3: Punten punten nyayogikeun gambar produk dina PDF, sareng bakal langkung saé anjeun tiasa nyayogikeun dina STEP atanapi IGS
Q4: naon istilah pamayaran?
A4: Simkuring nampi 50% salaku deposit pamayaran, nalika barang geus rengse, urang nyandak photoes pikeun dipariksa anjeun lajeng mayar balance.For jumlah leutik, urang nampi Paypal, komisi Paypal bakal ditambahkeun kana ordo.Pikeun jumlah badag, T / T pikaresep
Q5: Kumaha pangiriman barang?
A5: Urang nganteurkeun produk ku parusahaan kurir atawa nurutkeun pangabutuh anjeun
Q6.Are anjeun hiji parusahaan dagang atawa pabrik?
A6: Kami pabrik langsung kalawan leuwih ti 10 insinyur ngalaman tur leuwih ti 40 pagawé ogé perkiraan 2.000 méter pasagi aréa workshop.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Sacara umum, urang wareg jeung sagala aspek, mirah,-kualitas luhur, pangiriman gancang jeung gaya procuct alus, urang bakal boga gawé babarengan nurutan-up! 5 Stars Ku Brook ti London - 2018.06.19 10:42
    Kalayan sikep positip "nganggap pasar, nganggap adat, nganggap élmu", perusahaan aktip aktip ngalaksanakeun panalungtikan sareng pamekaran.Mudah-mudahan urang gaduh hubungan bisnis anu bakal datang sareng ngahontal kasuksésan silih. 5 Stars Ku Mona ti Latvia - 2018.06.05 13:10
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    Ngirimkeun patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

    panalungtikan