Bagian stainless steel Cnc / bagian stainless steel / suku cadang stainless steel

Bagian stainless steel Cnc / bagian stainless steel / suku cadang stainless steel

OEM precision custom stainless steel cnc bagian machining jasa machining


Rincian

Tag

Rincian produk:

Ngaran Produk

Bagian stainless steel Cnc, suku cadang stainless steel

Bahan biasana diolah

Sus303, SUS304, SUS316, SUS316L, SUS430, SUS440, jsb.

Surface Finish

Passivation, Polishing, Electrolytic polishing, Teflon, powder coating,

processing precision

Machining Cnc, cnc péngkolan, gringding, drlling, W / C ...

Diaméter maksimum bisa diolah

Di jeroφ500 mm

sarat

Gambar atawa ngolah sampel

Toleransi minimum

+0,01 mm

MOQ

MOQ=1

Nagara Asal

Cina

Waktos prosés

7-15 workdays sanggeus narima deposit Anjeun

Prosés produksi:

1.Bahan

2: Pemrograman

3: Machining (Puseur machining CNC, cnc lathe, panggilingan, péngkolan, grinding, W / C, pangeboran, ngetok ...)

4: Pamariksaan

5: Surface rengse

6: Inspeksi

7: Gudang

8: Bungkusan

9: Pangiriman

Widang aplikasi

  • Suku cadang mobil
  • Komponén pesawat
  • Parabot konstruksi
  • Alatan mesin
  • Crankshafts

Kualitas

100% inspeksi saméméh pengiriman barang pikeun sampel, sampling inspeksi salaku sarat customer pikeun produksi masal.

Bungkusan & Pangiriman

packing satandard kami: produk dibungkus ku gelembung, atawa dina 1 sapotong / kantong PP, lajeng dina kotak kai atawa karton parper.

Saatos Service

Upami anjeun nampi bagian anu teu cocog, punten tunjukkeun gambar, saatos insinyur sareng departemén QC mariksa, kami bakal milih ngabantosan anjeun ngalereskeun atanapi malikan deui dina 10 ~ 15 dinten dumasar kana jumlah anu ditolak.

Syarat pembayaran:

T/T, Western Union, Paypal, MoneyGram

50% deposit, sarta kasaimbangan dibayar saméméh pengiriman barang.

Naha Pilih kami?

1:Pabrik langsung, kalawan kualitas alus sarta harga lumrah.
2: Pikeun ngolah:Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina ngolah rupa-rupa bagian machining kalawan rupa-rupa bahan.
Kacida ngabagéakeun Non-standar, standar, OEM, bagian machining ngaropéa.
Bagian tiasa kalayan presisi anu luhur, kasabaran tiasa dugi ka+0.005mm, Kakasaran permukaan tiasa ngahontal Ra0.8-3.2
3: Pikeun assembling:Simkuring gaduh departemén assembling profésional, sabab pabrik urang ogé nyieun equipments, bisa nyadiakeun assembling na degugging jasa pikeun anjeun.
4: Pikeun kualitas:Kami nganggo standar ISO, sareng kalayan produksi PND sareng sistem manajemén, unggal bagian bakal diuji sareng pariksa sateuacan pengiriman.
5: Pikeun MOQ:MOQ kami nyaéta 1 sapotong.
6: Pikeun waktos produksi:Waktos kalungguhan gancang.Sampel: 5-7days, produksi masal: 10-30days nurutkeun kuantitas.
7: Pikeun Logo:Logo ngaropéa sadia ku laser nyirian.
8: Pikeun jasa:Urang processe bagian nurutkeun teken mastikeun, sarta nyadiakeun afterservice alus.

Urang tiasa ngolah sagala jinis bahan logam nurutkeun sarat customer urang.Sareng, kami ogé nyayogikeun solusi hiji-eureun pikeun konsumén urang.Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal nyobian pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.Upami anjeun gaduh bongbolongan anu berharga, kami bakal taliti nimbangkeunana.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Supplier ieu nempel kana prinsip "Kualitas kahiji, Kejujuran salaku dasar", leres pisan janten amanah. 5 Stars Ku Candy ti Lisbon - 2017.05.02 11:33
    Perusahaan tiasa ngiringan parobihan dina pasar industri ieu, pembaruan produk gancang sareng hargana murah, ieu kerjasama kadua urang, saé. 5 Stars Ku Odelette ti Victoria - 2018.02.21 12:14
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Ngirimkeun patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

    panalungtikan