Taros Kami

Taros Kami

Dongguan Weldo precision machining Co., Ltd.

Alamat

No.16, Jalan Dalong, Zona Industri Shigu, Distrik Nancheng, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina

Telepon

86-15816840091

jam

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ngirimkeun patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

panalungtikan