Custom-ABSPOMPPPCAcrylic-Plastic-CNC-Machining-Turn-Bagian

Custom-ABSPOMPPPCAcrylic-Plastic-CNC-Machining-Turn-Bagian

pabrik Cina ngajadikeun suku cadang mesin otomatis kalawan bahan plastik, kawas POM, PVC, Telfon, Delrin, Toong, nilon, ABS, PC, PP, PA6, PA66, jeung saterusna, nyadiakeun kualitas luhur, harga kalapa, sarta alus sanggeus.  palayanan.


Rincian

Tag

Rincian produk:

Ngaran Produk

Bagian Cnc POM, suku cadang POM

Bahan biasana diolah

POM, PVC, Telfon, Delrin, Toong, Nilon, ABS, PC, PP, PA6, PA66, jsb /

processing precision

Cnc Machining, cnc péngkolan, grinding, W / C, drlling,, ngetok ...

Ukuran maksimum bisa diolah

1200 * 1300mm

Diaméter maksimum bisa diolah

Di jeroφ500 mm

sarat

Gambar atawa ngolah sampel

Toleransi minimum

+0,005 mm

MOQ

MOQ=1

Nagara Asal

Cina

Waktos prosés

7-15 workdays sanggeus narima deposit Anjeun

 

Prosés produksi:
1.Bahan

2: Pemrograman

3: Machining (Puseur machining CNC, cnc lathe, panggilingan, péngkolan, grinding, W / C, pangeboran, ngetok ...)

4: Pamariksaan

5: Surface rengse

6: Inspeksi

7: Gudang

8: Bungkusan

9: Pangiriman

 

Widang aplikasi

lmesin otomatis

lIndustri médis

lIndustri semikonduktor

lAlatan mesin

lIndustri penerbangan

lIndustri éléktronika

 

Kualitas

100% inspeksi saméméh pengiriman barang pikeun sampel, sampling inspeksi salaku sarat customer pikeun produksi masal.

 

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan standar kami: produk dibungkus gelembung, atanapi dina kantong 1 sapotong / PP, teras dina kotak kai atanapi karton kertas.

Saatos Service

Upami anjeun nampi bagian anu teu cocog, punten tunjukkeun gambar, saatos insinyur sareng departemén QC mariksa, kami bakal milih ngabantosan anjeun ngalereskeun atanapi malikan deui dina 10 ~ 15 dinten dumasar kana jumlah anu ditolak.

Syarat pembayaran:

T/T, Western Union, Paypal, MoneyGram

50% deposit, sarta kasaimbangan dibayar saméméh pengiriman barang.

Urang tetep dina prinsip "kualitas awal, jasa pisan munggaran, perbaikan lumangsung sarta inovasi pikeun minuhan konsumén" pikeun administrasi sarta "enol cacad, enol keluhan" salaku tujuan kualitas.Pikeun hebat pisan bantuan urang, urang masihan barang bari ngagunakeun kualitas luhur hebat dina harga lumrah pikeun Harga panghandapna pikeun Cina ISO Aluminium Radiator CNC Ngaktipkeun pikeun Pesawat, Kumaha mun ngamimitian perusahaan alus anjeun kalawan Corporation urang?Kami siap, mumpuni sareng kaeusi kalayan reueus.Hayu urang mimitian organisasi anyar urang ku gelombang anyar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan tetep kana konsép operasi "manajemén ilmiah, kualitas luhur jeung efisiensi primacy, customer pangluhurna", kami geus salawasna dijaga gawé babarengan bisnis.Gawe sareng anjeun, urang ngarasa gampang! 5 Stars Ku Alexia ti Yunani - 2018.12.11 14:13
    Adhering kana prinsip bisnis kauntungan silih, urang boga urus senang tur suksés, urang pikir urang bakal mitra bisnis pangalusna. 5 Stars Ku Monica ti Hungaria - 2017.08.18 11:04
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    Ngirimkeun patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

    panalungtikan