Custom panggilingan Mesin Kuningan Machining CNC Lathe Precision Machining Ngaktipkeun Bagian

Custom panggilingan Mesin Kuningan Machining CNC Lathe Precision Machining Ngaktipkeun Bagian

CNC Ngabuburit

OEM produk supplier logam jasa mesin cnc mirah
OEM Diy CNC Machining Service, Béda CNC Parts Maker, CNC Metal Gawé


Rincian

Tag

DETAIL PRODUK

Ngaran Produk

Bagian kuningan Cnc, bagian parunggu, bagian tambaga beureum

Bahan biasana diolah

Kuningan: C11000, C10200, C12000, C26000, C36000, jsbTin parunggu: QSn6, QSn4Aluminium parunggu: QA19, QA110

Perunggu: QMn1.5, QMn5

Beryllium Perunggu: Qsi1, Qsi3

tambaga beureum: TU1, TU2, T2, T3

Surface Finish

Electroless nikel, Electroless hideung, Matt Chrome plated, Blackened Teflon, bubuk palapis,

processing precision

Cnc Machining, cnc péngkolan, grinding, W / C, drlling,, ngetok ...

Ukuran maksimum bisa diolah

1200 * 1300mm

Diaméter maksimum bisa diolah

Di jeroφ500 mm

sarat

Gambar atawa ngolah sampel

Toleransi minimum

+0,005 mm

MOQ

MOQ=1

Nagara Asal

Cina

Waktos prosés

7-15 workdays sanggeus narima deposit Anjeun

 

CATETAN: Sadaya bagian teu di stock, custom dijieun nurutkeun gambar customer urang atawa sampel!

PROSES PRODUKSI KAMI:

1.Bahan

2: Pemrograman

3: Machining (Puseur machining CNC, cnc lathe, panggilingan, péngkolan, grinding, W / C, pangeboran, ngetok ...)

 4. Saatos mastikeun sakabeh dimensi bisa ngahontal customer urang merlukeun, urang bakal nyieun prosés perlakuan permukaan.
5. Saatos perlakuan permukaan finish kami bakal nguji sakabeh bagian ku worker ku kituna urang bisa mastikeun bagian nu urang ngajual téh 100% mumpuni.
6. Saatos tés rengse kami bakal pak bagian ku Vacuum Paket Mesin.
Kualitas

100% inspeksi saméméh pengiriman barang pikeun sampel, sampling inspeksi salaku sarat customer pikeun produksi masal.

Bungkusan & Pangiriman

packing satandard kami: produk dibungkus ku gelembung, atawa dina 1 sapotong / kantong PP, lajeng dina kotak kai atawa karton parper.

Saatos Service

Upami anjeun nampi bagian anu teu cocog, punten tunjukkeun gambar, saatos insinyur sareng departemén QC mariksa, kami bakal milih ngabantosan anjeun ngalereskeun atanapi malikan deui dina 10 ~ 15 dinten dumasar kana jumlah anu ditolak.

Syarat pembayaran:

T/T, Western Union, Paypal, MoneyGram

50% deposit, sarta kasaimbangan dibayar saméméh pengiriman barang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Manajer akun ngadamel perkenalan anu lengkep ngeunaan produk, supados urang gaduh pamahaman anu lengkep ngeunaan produk, sareng pamustunganana urang mutuskeun pikeun gawé bareng. 5 Stars Ku Antonia ti Bélgia - 2017.06.19 13:51
    Pimpinan perusahaan nampi kami kalayan haneut, ngalangkungan diskusi anu cermat sareng lengkep, kami nandatanganan pesenan pameseran.Mugia lancar jaya 5 Stars Ku Mandy ti Él Salvador - 2017.04.08 14:55
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Ngirimkeun patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

    panalungtikan