Custom Precision CNC Bagian tina Mesin Processing jeung Bahan Aluminium

Custom Precision CNC Bagian tina Mesin Processing jeung Bahan Aluminium

Urang tiasa ngarancang sagala jinis bahan logam nurutkeun sarat customer urang.Sareng, kami ogé nyayogikeun solusi hiji-eureun pikeun para nasabah.Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal nyobian pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.Upami anjeun gaduh bongbolongan anu berharga, kami bakal taliti nimbangkeunana.


Rincian

Tag

Ngaran Produk

Bagian stainless steel Cnc, suku cadang stainless steel

Bahan biasana diolah

Sus303, SUS304, SUS316, SUS316L, SUS430, SUS440, jsb.

Surface Finish

Passivation, Polishing, Electrolytic polishing, Teflon, powder coating,

processing precision

Cnc Machining, cnc péngkolan, grinding, drlling, W / C ...

Diaméter maksimum bisa diolah

Di jeroφ500 mm

sarat

Gambar atawa ngolah sampel

Toleransi minimum

+0,01 mm

MOQ

MOQ=1

Nagara Asal

Cina

Waktos prosés

7-15 workdays sanggeus narima deposit Anjeun

 

SYARAT PEMBAYARAN: T/T, Western Union,

CATETAN: Sadaya bagian teu di stock, custom dijieun nurutkeun gambar customer urang atawa sampel !.

Aplikasi

  • Suku cadang mobil
  • Komponén pesawat
  • Parabot konstruksi
  • Alatan mesin
  • Crankshafts

Perlakuan permukaan:

Séng/nikel/chrome plating

galvanized panas

lukisan

palapis bubuk

Anodize Oksidasi, atawa kalawan kelir: kawas pérak, biru, beureum, jsb.

ngagosok

polishing electrolytic

sank tanpa nikel listrik

Kualitas

100% inspeksi saméméh pengiriman barang pikeun sampel, sampling inspeksi salaku sarat customer pikeun produksi masal.

 

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan standar kami: produk dibungkus gelembung, atanapi dina kantong 1 sapotong / PP, teras dina kotak kai atanapi karton kertas.

Saatos Service

Upami anjeun nampi bagian anu teu cocog, punten tunjukkeun gambar, saatos insinyur sareng departemén QC mariksa, kami bakal milih ngabantosan anjeun ngalereskeun atanapi malikan deui dina 10 ~ 15 dinten dumasar kana jumlah anu ditolak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kami geus cooperated kalawan parusahaan ieu mangtaun-taun, parusahaan salawasna mastikeun pangiriman timely, kualitas alus sarta jumlah bener, kami mitra alus. 5 Stars Ku Juliet ti Leicester - 2018.11.02 11:11
    Staf layanan palanggan sarta lalaki jualan pisan kasabaran sarta aranjeunna sadayana alus dina basa Inggris, datangna produk ogé pisan timely, a supplier alus. 5 Stars Ku Roxanne ti Paris - 2017.04.08 14:55
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Ngirimkeun patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

    panalungtikan