Ngaropea Precision OEM CNC stainless steel panggilingan Machining Bagian

Ngaropea Precision OEM CNC stainless steel panggilingan Machining Bagian

SYARAT PEMBAYARAN: T/T, Western Union,

PAKET: dipak kana kotak kai atawa nurutkeun sarat konsumén '.

CATETAN: Sadaya bagian teu di stock, custom dijieun nurutkeun gambar customer urang atawa sampel!
Upami anjeun ngagaduhan bagian anu kedah dilakukeun, PLS kirimkeun gambar / conto


Rincian

Tag

Ngaran Produk

Bagian mesin cnc

Surface Finish

Numutkeun gambar anjeun

bahan:

Beusi sténless

SUS303, SUS304, SUS316, SUS316L, SUS430, SUS440, jsb

processing precision

Permesinan

Bahan & Ukuran

ngaropéa

Palayanan

Gambar atawa ngolah sampel

Toleransi

0,005-0,1 mm

merek

WD

MOQ

MOQ=1

Nagara Asal

Cina

Waktos prosés

7-15 workdays sanggeus narima deposit Anjeun

Kawasan Industri Terapan

a) Parabot Komunikasi
b) Parabot Médis
c) Asesoris kapal
d) Asesoris hardware éléktronik
e) Parabot Mékanis
f) Bagian ngaropéa séjén

 

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan standar kami: produk dibungkus gelembung, atanapi dina kantong 1 sapotong / PP, teras dina kotak kai atanapi karton kertas.

 

Naha Pilih kami?

1:Pabrik langsung, kalawan kualitas alus sarta harga lumrah.
2: Pikeun ngolah:Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina ngolah rupa-rupa bagian machining kalawan rupa-rupa bahan.
Kacida ngabagéakeun Non-standar, standar, OEM, bagian machining ngaropéa.
Bagian tiasa kalayan presisi anu luhur, kasabaran tiasa dugi ka+0.005mm, Kakasaran permukaan tiasa ngahontal Ra0.8-3.2
3: Pikeun assembling:Simkuring gaduh departemén assembling profésional, sabab pabrik urang ogé nyieun parabot, bisa nyadiakeun assembling na debugging jasa pikeun anjeun.
4: Pikeun kualitas:Kami nganggo standar ISO, sareng kalayan produksi PND sareng sistem manajemen, unggal bagian bakal diuji sareng pariksa sateuacan pengiriman.
5: Pikeun MOQ:MOQ kami nyaéta 1 sapotong.
6: Pikeun waktos produksi:Waktos kalungguhan gancang.Sampel: 5-7days, produksi masal: 10-30days nurutkeun kuantitas.
7: Pikeun Logo:Logo ngaropéa sadia ku laser nyirian.
8: Pikeun jasa:Urang ngolah bagian nurutkeun teken mastikeun, sarta nyadiakeun alus sanggeus layanan.

Urang tiasa ngolah sagala jinis bahan logam nurutkeun sarat customer urang.Sareng, kami ogé nyayogikeun solusi hiji-eureun pikeun konsumén urang.Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal nyobian pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.Upami anjeun gaduh bongbolongan anu berharga, kami bakal taliti nimbangkeunana.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Sikep kerjasama supplier kacida alusna, encountered sagala rupa masalah, salawasna daék cooperate jeung urang, ka urang salaku Allah nyata. 5 Stars Ku Polly ti Mombasa - 2018.12.25 12:43
    Ieu mangrupikeun perusahaan anu terhormat, aranjeunna gaduh tingkat manajemén bisnis anu luhur, kualitas produk sareng jasa anu saé, unggal kerjasama dijamin sareng gumbira! 5 Stars Ku Sandra ti Slovénia - 29.09.2018 17:23
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Ngirimkeun patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

    panalungtikan