Pangalaman

Pangalaman

Produk dipaké dina industri médis, industri semikonduktor, industri mesin, industri penerbangan, industri éléktronik jeung saterusna.

Kami kalayan pangalaman anu beunghar dina ngolah rupa-rupa bahan, sapertos AL6061 / 7075, SUS303, 304, ESD225 / 420, DERLIN, SI36H, SS440C, 17-4 ph, Keramik, Carbide, Plastics Téknik sapertos PEEK sareng saterasna.

Kami ngagaduhan insinyur R&D spesialis pribadi pikeun nyumponan salah sahiji sarat, Kami ngarepkeun nampi patarosan anjeun pas sareng ngarepkeun kasempetan pikeun gawé bareng anjeun dina mangsa nu bakal datang.

Palanggan kami aya di Asia, Amérika Kalér sareng Éropa, kami komitmen pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun patempatan mesin cnc precision kualitas luhur sareng komponén di sakumna dunya.

Ngirimkeun patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

panalungtikan