FAQs

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Saha Urang?

Dong Guan Weldo Precision Machining Co., Ltd, anu mangrupikeun produsén anu khusus dina bagian mesin kalayan pangalaman manufaktur sareng desain anu beunghar.

Kumaha mésér?

Western Union, Duit, Gram, Escrow atanapi Paypal

T / T, transfer bank. (50% salaku deposit sanggeus mastikeun pamayaran, sarta 50% salaku kasaimbangan saméméh pengiriman barang.

hh

Bungkusan

4

Balanja

(1) Ku kurir, kawas DHL, UPS, FEDEX jsb, Ieu panto ka panto, biasana 5-7days anjog;
(2) Ku hawa ka bandara, biasana 3-4 dinten dugi;
(3) Ku laut ka palabuhan laut, biasana 15-30 dinten dugi;
Ieu biasana 3-15 poé saprak resi pembayaran (dumasar kana kuantitas sabenerna).
Tracking No bakal dikirim ka anjeun sanggeus pangiriman, tur anjeun bakal meunang unggal status pengiriman barang penting ku E-mail.
hh

Ngirimkeun patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

panalungtikan