precision tinggi custom cnc machining bagian aluminium bagian mesin logam

precision tinggi custom cnc machining bagian aluminium bagian mesin logam

Aluminium mangrupakeun lightweight, non-magnét, logam pérak-warna nu bisa ngawujud kana ampir sagala bentuk.Bisa digulung kana pelat kandel pikeun tank Armored atawa foil ipis pikeun wrappers.Éta ogé tiasa ditarik kana kawat sareng janten kaléng.


Rincian

Tag

Rincian produk:

Ngaran Produk

Bagian aluminium Cnc, suku cadang aluminium

Bahan biasana diolah

Aluminium 6061,Aluminium 6063,Aluminium 6061-T6, Aluminium 6063-T5, Aluminium 7075, Aluminium 7075-T6, Aluminium 6083, Aluminium 2011,

Aluminium 2017, Aluminium 2024,

Aluminium 5083, jsb

Surface Finish

Séng/nikel/chrome plating, galvanized panas, lukisan,

bubuk palapis, Anodize Oksidasi, atawa kalayan kelir: kawas pérak, biru, beureum, jsb plating, pérak-plated, Gold-plated, jsb polishing, electrolytic polishing, sank tanpa nikel listrik jeung saterusna.

processing precision

Cnc Machining, cnc péngkolan, gringding, pangeboran, W / C ...

Ukuran maksimum bisa diolah

1200 * 1300mm

Prosés produksi:

1.Bahan

2: Pemrograman

3: Machining (Puseur machining CNC, cnc lathe, panggilingan, péngkolan, grinding, W / C, pangeboran, ngetok ...)

4: Pamariksaan

5: Surface rengse

6: Inspeksi

7: Gudang

8: Bungkusan

9: Pangiriman

Kualitas

100% inspeksi saméméh pengiriman barang pikeun sampel, sampling inspeksi salaku sarat customer pikeun produksi masal.

Bungkusan & Pangiriman

Bungkusan standar kami: produk dibungkus gelembung, atanapi dina kantong 1 sapotong / PP, teras dina kotak kai atanapi kartun kertas.Sareng kalolobaan Barang Dikirim Ku International Airway Express, DHL, Pengiriman.Biasana Butuh Kira-kira 7-10 Poé Gawé (Door To Door Service). Urang ogé Bisa Ngatur Kiriman Via Sea Way.

Saatos Service

Upami anjeun nampi bagian anu teu cocog, punten tunjukkeun gambar, saatos insinyur sareng departemén QC mariksa, kami bakal milih ngabantosan anjeun ngalereskeun atanapi malikan deui dina 10 ~ 15 dinten dumasar kana jumlah anu ditolak.

Syarat pembayaran:

Aya 5 Pilihan pikeun Mayar Pesenan: Paypal, Western Union, T/T, Transfer Bank (Sapertos OCBC). Mangga Pilih Anu Paling Cocog Kanggo Anjeun Atur.

50% deposit, sarta kasaimbangan dibayar saméméh pengiriman barang.

Naha Pilih kami?

1:Pabrik langsung, kalawan kualitas alus sarta harga lumrah.
2: Pikeun ngolah:Simkuring gaduh pangalaman euyeub dina ngolah rupa-rupa bagian machining kalawan rupa-rupa bahan.
Kacida ngabagéakeun Non-standar, standar, OEM, bagian machining ngaropéa.
Bagian tiasa kalayan presisi anu luhur, kasabaran tiasa dugi ka+0.005mm, Kakasaran permukaan tiasa ngahontal Ra0.8-3.2
3: Pikeun assembling:Simkuring gaduh departemén assembling profésional, sabab pabrik urang ogé nyieun equipments, bisa nyadiakeun layanan assembling pikeun anjeun.

kami ogé nyadiakeun solusi hiji-eureun pikeun konsumén urang.Upami anjeun ngagaduhan masalah, anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal nyobian pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun.Upami anjeun gaduh bongbolongan anu berharga, kami bakal taliti nimbangkeunana.Sareng Kami Moal Nembongkeun ka Jalma Lain gambar gambar desain anjeun, Sareng Urang Bisa Ngahuleng NDA.

Upami Anjeun Kabetot dina Produk Kami, Mangga Ngaraos Luncat Ngahubungan Kami!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Gerentes anu visioner, maranéhna boga pamanggih "mangpaat silih, pamutahiran kontinyu sarta inovasi", urang boga paguneman pikaresepeun tur Kerjasama. 5 Stars Ku Modesty ti Uganda - 2017.03.08 14:45
    Pausahaan boga reputasi alus di industri ieu, sarta tungtungna eta dibuktikeun yén milih aranjeunna mangrupakeun pilihan alus. 5 Stars Ku Dinah ti Victoria - 2018.07.27 12:26
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Ngirimkeun patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

    panalungtikan