Asesoris tina mesin topeng clutch éléktromagnétik ciri kinerja sarta prinsip kerja na

Asesoris tina mesin topeng clutch éléktromagnétik ciri kinerja sarta prinsip kerja na

Karakteristik kinerja sareng prinsip kerja clutch éléktromagnétik tina asesoris mesin topeng.Kopling éléktromagnétik mangrupikeun aksésori produksi penting tina mesin masker.Kopling éléktromagnétik anu saé tiasa ningkatkeun efisiensi kerja mesin topéng sareng ngahémat tenaga kerja sareng biaya bahan perusahaan.Upami anjeun hoyong milih clutch éléktromagnétik anu saé, urang kedah ngartos karakteristik kinerja sareng prinsip kerjana.

Asesoris tina mesin topeng clutch éléktromagnétik ciri kinerja na

Nalika arus dihurungkeun, gaya magnét dibangkitkeun lajeng piring "armature" aktipitas.clutch dina kaayaan aktipitas.Nalika arusna dipotong, coil henteu energized sareng "armature" dibuka, sareng clutch aya dina kaayaan anu disengaged.

1. assembly gampang tur pamaliharaan: Ieu milik bentuk statik tina coil médan magnét study di bearing bola, jadi teu perlu nyandak kaluar inti tengah atawa ngagunakeun sikat karbon, sarta éta gampang ngagunakeun.

2. Respon-speed tinggi: Kusabab éta mangrupakeun tipe garing, torsi anu dikirimkeun gancang, sarta lampah merenah bisa dihontal.

3, durability kuat: dissipation panas alus, sarta pamakéan bahan canggih, sanajan keur frékuénsi luhur sarta pamakéan énérgi tinggi, éta pisan awét.

4, Peta memang: pamakéan cinyusu piring ngawangun, sanajan aya Geter kuat moal ngahasilkeun leupas, durability alus.

Prinsip kerja tina clutch éléktromagnétik tina mesin topeng: bagian aktip jeung bagian disetir tina clutch éléktromagnétik ngagunakeun gesekan antara surfaces kontak, atawa make cair salaku medium transmisi (gandeng hidrolik), atawa make transmisi magnét (clutch éléktromagnétik). ) pikeun ngirimkeun torsi The ngamungkinkeun dua bisa samentara dipisahkeun tina silih, sarta bisa laun kalibet, jeung dua bagian nu diputer dina respon silih salila transmisi.

Prinsip kerja tina clutch éléktromagnétik tina asesoris tina mesin topeng

Analisis prinsip operasi tina clutch éléktromagnétik tina asesoris tina mesin topeng: Aci spline tungtung aci nyetir dilengkepan plat gesekan aktif, nu bisa mindahkeun kalawan bébas dina arah axial.Kusabab sambungan spline, éta bakal muterkeun kalawan aci nyetir.Pelat gesekan anu disetir sareng pelat gesekan nyetir silih tumpuk, sareng bagian gilig ujung luar nyangkut dina leungeun baju dibereskeun sareng gear anu disetir, ku kituna piring gesekan anu didorong tiasa nuturkeun gear anu disetir, sareng éta henteu tiasa muterkeun nalika aci nyetir rotates..

 jj

Nalika coil ieu energized, pelat gesekan anu katarik inti beusi, sarta armature ogé katarik, sarta unggal pelat gesekan dipencet pageuh.Gumantung kana gesekan antara master jeung pelat gesekan disetir, gear disetir rotates jeung aci nyetir.Nalika coil dipareuman, coil cinyusu dipasang antara pelat gesekan jero jeung luar mulangkeun armature jeung pelat gesekan, sarta clutch leungiteun pangaruh torsi ngalirkeun.Hiji tungtung coil inputs kakuatan DC ngaliwatan sikat sarta ring dieunakeun, sarta tungtung séjén bisa grounded.


waktos pos: May-27-2020

Ngirimkeun patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

panalungtikan