Fitur sarta prospek Precision Mesin Bagian Processing

Fitur sarta prospek Precision Mesin Bagian Processing

Industri mesin precision geus salawasna geus kuli-intensif, ibukota-intensif, jeung téhnologi-intensif industri.Industri ngagaduhan ambang anu luhur.Sanaos perusahaan umum henteu ngahontal skala anu tangtu, éta bakal sesah ngahasilkeun kauntungan.Usaha ageung tiasa ngirangan biaya ngalangkungan pengadaan sareng produksi skala ageung, koordinasi bisnis, sareng ngawangun pasar penjualan régional anu nyertakeun produk ti daérah sareng industri anu béda.Ku alatan éta, industri machining precision boga ciri Hengqiang kawilang kuat.Dina mangsa nu bakal datang, industri ieu utamana bakal difokuskeun integrasi, integrasi régional, integrasi ranté industri jeung integrasi strategis.

Di antarana, integrasi régional nyaéta kombinasi usaha processing precision di wewengkon sarua, ku kituna bisa difokuskeun aplikasi kaunggulan kawijakan jeung manajemén, sarta ngahasilkeun sinergi alus sarta pangaruh gawé babarengan.Integrasi ranté industri mangrupakeun fungsi tunggal dihijikeun ku industri machining, atawa pausahaan manufaktur hilir bisa digawekeun ku suppliers komponén konci pikeun ngajawab bottlenecks teknis nyanghareup komponén kompléks;integrasi strategis nyaéta bubuka mitra strategis kayaning mobil jeung militér pikeun nangkep kabutuhan hilir leuwih akurat, ngamekarkeun produk sasaran, sarta ngurangan karugian teu perlu salila panalungtikan sarta pamekaran.

Prosedur pamrosésan bagian precision gaduh syarat anu ketat pisan.Kasalahan sakedik nalika ngolah bakal nyababkeun kasalahan workpiece ngaleuwihan kisaran kasabaran, sareng peryogi ngolah deui atanapi ngembarkeun potongan kosong, anu ningkatkeun biaya produksi.Ku alatan éta, ayeuna urang ngobrol ngeunaan sarat ngolah bagian precision, nu bisa mantuan kami ngaronjatkeun efisiensi produksi.Anu kahiji nyaéta sarat ukuran.Pastikeun pikeun mastikeun nuturkeun bentuk jeung posisi kasabaran syarat gambar pikeun ngolah.Sanaos komponén anu diolah sareng diproduksi ku perusahaan moal persis sami sareng diménsi gambar, dimensi saleresna aya dina kisaran kasabaran dimensi téoritis, anu sadayana produk anu mumpuni sareng tiasa dianggo bagian.

Kadua, dina hal alat, roughing sareng finishing kedah dilakukeun nganggo alat-alat anu béda-béda.Kusabab prosés roughing motong paling bagian tina kosong, workpiece bakal ngahasilkeun jumlah badag stress internal nalika feed badag sarta jero motong badag.Dina waktu ieu, pagawean teu bisa dipigawé.Nalika workpiece rengse dina jangka waktu nu tangtu, éta kudu dianggo dina mesin precision luhur ambéh workpiece nu bisa ngahontal akurasi tinggi.

Ngolah bagian precision mindeng ngalibatkeun perlakuan permukaan jeung perlakuan panas.Perlakuan permukaan kudu ditempatkeun sanggeus machining precision.Sarta dina prosés machining precision, ketebalan tina lapisan ipis sanggeus perlakuan permukaan kudu dianggap.Perlakuan panas nyaéta pikeun ngaronjatkeun kinerja motong logam, ku kituna perlu dipigawé saméméh machining.Di luhur mangrupakeun sarat pikeun dituturkeun dina ngolah bagian precision.


waktos pos: May-27-2020

Ngirimkeun patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

panalungtikan