Naon bagian anu cocog pikeun mesin precision

Naon bagian anu cocog pikeun mesin precision

Urang terang yén machining precision boga syarat tinggi pikeun precision, machining precision boga rigidity alus, precision manufaktur tinggi, sarta setelan alat akurat, ku kituna bisa ngolah bagian kalawan syarat precision tinggi.Janten naon bagian anu cocog pikeun mesin precision?Di handap ieu diwanohkeun ku Xiaobian:

Anu mimiti, dibandingkeun lathes biasa, lathes CNC boga fungsi motong speed garis konstan, paduli beungeut tungtung lathe atawa diaméter luar diaméter béda bisa diolah dina speed garis sarua, nyaéta pikeun mastikeun nilai roughness permukaan seragam. sarta relatif leutik.The lathe biasa boga speed konstan, sarta speed motong variasina kalawan diaméterna.Nalika bahan tina workpiece jeung alat, sangu pagawean jeung sudut alat anu konstan, roughness permukaan gumantung kana speed motong sarta speed feed.

Nalika ngolah permukaan kalayan kasar permukaan anu béda, laju feed leutik dianggo pikeun permukaan anu kasarna leutik, sareng laju feed anu langkung luhur dianggo pikeun permukaan anu kasarna ageung, anu ngagaduhan variabilitas anu saé, anu hese dihontal dina mesin bubut biasa. .Bagian kontur kompléks.Sakur kurva pesawat tiasa dideukeutan ku garis lempeng atanapi busur sirkular.CNC precision machining boga fungsi interpolasi sirkular, nu bisa ngolah rupa bagian kontur kompléks.Pamakéan mesin precision cnc merlukeun pamakéan ati operator urang.

Mesin precision CNC utamana ngawengku péngkolan rupa, boring rupa, panggilingan rupa, grinding rupa jeung prosés grinding:

(1) Rupa péngkolan jeung rupa boring: Paling precision alloy lampu (aluminium atawa magnésium alloy) bagian tina pesawat anu diolah ku metoda ieu.Alat inten kristal tunggal alami umumna dianggo, sareng radius busur ujung sabeulah kirang ti 0,1 micron.Machining on lathe-precision tinggi bisa ngahontal akurasi 1 micron sarta permukaan unevenness kalawan bédana jangkungna rata-rata kirang ti 0.2 micron, sarta akurasi koordinat bisa ngahontal ± 2 micron.

(2) Panggilingan rupa: dipaké pikeun machining aluminium atawa alloy beryllium bagian struktural jeung wangun kompléks.Ngandelkeun katepatan tina pituduh na spindle tina alat mesin pikeun ménta akurasi posisi silih luhur.panggilingan-speed tinggi kalawan taliti taneuh tips inten pikeun surfaces eunteung tepat.

(3) grinding rupa: dipaké pikeun machining aci atawa bagian liang.Kalolobaan bagian ieu dijieunna tina baja hardened sarta boga karasa tinggi.Kaseueuran spindles mesin grinding precision tinggi nganggo bantalan cairan tekanan hidrostatik atanapi dinamis pikeun mastikeun stabilitas anu luhur.Salian pangaruh rigidity tina spindle alat mesin jeung ranjang, akurasi pamungkas grinding ogé patali jeung seleksi jeung kasaimbangan kabayang grinding jeung akurasi machining tina liang puseur workpiece nu.grinding rupa bisa ngahontal akurasi diménsi 1 micron sarta kaluar-of-roundness of 0,5 micron.

(4) grinding: Milih jeung ngolah teratur bagian diangkat dina beungeut cai pikeun diolah ngagunakeun prinsip silih panalungtikan bagian cocog.Diaméter partikel abrasive, gaya motong sarta motong panas bisa persis dikawasa, jadi éta métode machining paling akurat dina téhnologi machining precision.Bagian kawin hidrolik atanapi pneumatic tina bagian servo precision tina pesawat sareng bagian bantalan tina motor gyro tekanan dinamis sadayana diolah ku cara ieu pikeun ngahontal akurasi 0.1 atanapi 0.01 micron sareng henteu rata mikro 0.005 micron.


waktos pos: May-27-2020

Ngirimkeun patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

panalungtikan