Warta pausahaan

Warta pausahaan

  • Our company successfully developed mask machine

    Perusahaan kami suksés ngembangkeun mesin masker

    Dina tanggal 4 Maret, mesin topéng hiji-ka-dua anu diproduksi sacara mandiri ku perusahaan kami sacara resmi dikembangkeun, sareng parantos ngahontal produksi masal.Mesin topéng bakal sayogi pikeun dijual di Cina sareng daérah luar negeri.Sajaba ti éta, aya ogé sajumlah badag bagian titik pikeun mesin topeng, wh ...
    Maca deui

Ngirimkeun patarosan

Hoyong terang langkung seueur?

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

panalungtikan