OEM Mesin Asesoris Precision CNC Ngaktipkeun panggilingan Machining Aluminium Bagian

OEM Mesin Asesoris Precision CNC Ngaktipkeun panggilingan Machining Aluminium Bagian

 

Catetan: Perlakuan permukaan sadia: polishing, anodizing, plating (nikel, Chrome, séng), powder coating, jsb.

 

SYARAT PEMBAYARAN: T/T, Western Union,

 

PAKET: dipak kana kotak kai atawa nurutkeun sarat konsumén '.

 

CATETAN: Sadaya bagian teu di stock, custom dijieun nurutkeun gambar customer urang atawa sampel!

 

 

 


Rincian

Tag

DETAIL PRODUK

Ngaran Produk

Cnc machining bagian logam

Surface Finish

Numutkeun gambar anjeun

bahan:

Beusi atawa nurutkeun pangabutuh anjeun

processing precision

Permesinan

Bahan & Ukuran

ngaropéa

Palayanan

Gambar atawa ngolah sampel

Toleransi

0,005-0,1 mm

merek

WD

MOQ

MOQ=1

Nagara Asal

Cina

Waktos prosés

7-15 workdays sanggeus narima deposit Anjeun

Catetan: Perlakuan permukaan sadia: polishing, anodizing, plating (nikel, Chrome, séng), powder coating, jsb.

SYARAT PEMBAYARAN: T/T, Western Union,

PAKET: dipak kana kotak kai atawa nurutkeun sarat konsumén '.

CATETAN: Sadaya bagian teu di stock, custom dijieun nurutkeun gambar customer urang atawa sampel!
Widang aplikasi

l Mesin otomatis

l Industri médis

l Industri semikonduktor

l Perkakas mesin

l Industri penerbangan

l Industri éléktronika

lProsés produksi:
1.Bahan

l 2: Pemrograman

l 3: Machining (CNC machining puseur, cnc lathe, panggilingan, péngkolan, grinding, W / C, pangeboran, ngetok ...)

l 4: Pamariksaan

l 5: Beungeut pagawean

l 6: Inspeksi

l 7: Gudang

l 8: Bungkusan

l 9: Pangiriman

Syarat pembayaran:

Simkuring nampi 50% salaku deposit pamayaran, nalika barang geus rengse, urang nyandak poto pikeun dipariksa anjeun lajeng mayar baki.

Pikeun jumlah leutik, urang nampi Western Union Paypal,.komisi Paypal bakal ditambahkeun kana urutan.Pikeun jumlah badag, T / T pikaresep

Keunggulan Kami

1) Bantuan desain sareng dukungan rékayasa pinuh.
2) Profesional di bagian OEM CNC.
3) garis produksi lengkep pikeun ngarobah custom, panggilingan, CNC machining lambar logam fabrikasi, stamping jeung perlakuan permukaan.
4) Parabot mesin canggih, software programming CAD / CAM.
5) Prototipe kamampuhan machining.
6) Standar kontrol kualitas anu ketat sareng jabatan pamariksaan anu mumpuni.
7) Terus ningkatkeun sareng ngamajukeun alat kami pikeun tetep kompetitif.

8) kualitas leutik oge sadia.

Upami Anjeun Kabetot dina Produk Kami, Mangga Ngaraos Luncat Ngahubungan Kami!

Upami anjeun ngagaduhan bagian anu kedah dilakukeun, PLS kirimkeun gambar / conto


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Manajer akun ngadamel perkenalan anu lengkep ngeunaan produk, supados urang gaduh pamahaman anu lengkep ngeunaan produk, sareng pamustunganana urang mutuskeun pikeun gawé bareng. 5 Stars Ku Edith ti luzern - 2018.06.03 10:17
    Penjualan anu profésional sareng tanggung jawab, haneut sareng sopan, urang gaduh paguneman anu pikaresepeun sareng henteu aya halangan basa dina komunikasi. 5 Stars Ku Mag ti Kazakhstan - 2017.06.22 12:49
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Ngirimkeun patarosan

    Hoyong terang langkung seueur?

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang, mangga ninggalkeun e-mail anjeun ka kami sarta ngahubungan kami dina 24 jam.

    panalungtikan